Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nööörüyon be ya hiç görüşemiyok :D

2. ateistkeci

ateistkeci User

Nöörüyom tatildeyiz falan işte evde hayatsız gibi darkorbit oynuyorum :D sen ne edisen hayat nası gider

3. Merhabalar forum, bugün bir şeyden bahsetmek istiyorum.

Bugün premium almaya çalıştım. Oyun ekranına işlemi bitirdikten sonra telefona mesaj geldi. Oyun ekranında mesaj geleceğini yazmıyordu ama "hadi bakalım" diyerek baktım mesaja. Ödemeyi kabul etmek için kısaltılmış bir linke tıklamam gerektiği yazıyordu. İşkilleniyorum sürekli ama tıkladım. Kimlik bilgilerimi ve adresi istedi, ama öyle bir sayfadan istedi ki bas bas bağırıyor, ben dolanıdıryorum diye :D İlkini doldurdum, sonra kart bilgilerimi istedi. Ben ATM/Kredi'yi ödeme seçeneğini oyun ekranında seçtim. Ama tabi bembeyaz bir ekranda buralara gelince oradan ödemedim :D Onun yerine oyun ekranında çıkan IBAN'a parayı attım. Eğer abonelik gelmeseydi burada konu açıp "ben size para ödedim, abonelik verin hülooo" diye puntolarla yazacaktım :D

Sonra işte öğrendim ki o linke tıklayıp gittiğim ödeme yöntemi sanırım BigPoint'in Türkiye Franchise şirketine aitmiş :oops: Ama neyse ki "Havale" olarak kabul edip aboneliğimi verdiler :)

Lightning aldım birleştirden. Hevesimi alıyorum şimdilik.

IOS 13'de jailbreak ve .ipa'nın önü tamamiyle kapatıldı. Android'e de aynısını yapmışlar. Hileli, free olan her şeyin önü kapatıldı. Tüm gün eski sürüme geçiş yolları aradım ama bulamadım düzgün :(

Uzun zamandır beleşe oynadığımı da belli etmiş oldum :D Siz ne yaptınız?

yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. İyi iyi çok şükür evi taşıyodum taşıdımda geri geldim aslında birilerini özlediğimden geri geldim acep onlar beni özledimi bakalım biri çıkıp bana böyle yapacakmı :p

Quenn ve ateistkeci bunu beğendi.
  5. ateistkeci

ateistkeci User

özlemişlerdir de belli etmiyorlardır :D

6. Quenn

Quenn User

pika pikaaaaa pikaçuuuuuuu :D :p harbi bayadır sohbet muhabbet dönmüyor pek kış moduna geçti ellam herkes :D
    nassın hemşeriiiim :)

7. ateistkeci

ateistkeci User

Herkes yuvasına çekildi okullarda açıldı bende okuluma sırama çekileceğim gibi durum :(

İyiyim çok şükür sen nassssın ne edirsen :D

8. Quenn

Quenn User

ne edem ya benimde mobil paket bittiydi giremiyordum :( şimdi yenilendi geri geldim bende :D

9. Göreceğiz :D

Hoşgeldiniz efenim keşke ülkede sınırsız internet paketi olsa ya benim bildiğim kadarıyla yok, direk o operatöre geçerdim :D

Quenn bunu beğendi.
  10. Quenn

Quenn User

ne modem olarak nede mobil olarak malesef yok o :) modemlerde bile sınırsız diyolar belli bi kotadan sonra viuuuuv hızı öyle bi düşüyor ki gugul amcaya bile girmez oluyor :/ :D
    Evde modem yok mobil paketten giriyorum benim paket bitiyor bizimkilerin telefondaki neti tüketiyorum :D genede yetmiyor online oyuna :D :p
    paketim yenilendi şimdide vip bitti :( oyundan gram zevk alamıyorum vipsiz :( ya vip çekerim ya gene oyunu bırakırım zaten bu yılki hedeflerimi gerçekleştirdim :D (kronos bitti, zeusu birleştirdim, 20pro oldum yeter bu senelik :D )

11. Öyle hedef koyulmaz az büyük düşünmek lazım :p bu arada sınırsız internet varya akk kalktı ama yinede bildiğim kadarıyla akk li tarifeler var

12. Quenn

Quenn User

kışlık sezonluk oyuncuya bu kadar oluyor :D :D full+ full olmak gibi kocaman bir hedef koysam tamamlayamadığımdan gene bırakırım :D normalde laylaylom oynardım bu büyük gelişme benim için inan ki :D kapı bile yapmazdım, düzenli zeta falan yapıyorum bu kış :D
    şimdi vip çeksem en fala sonraki hedefim full pro olmak olur o da yaza kadar zor gibime geliyor :/ vip çekmekle çekmemek arasındayım bakalım vipsiz bi hafta oynayayım ya vip çekerim ya sarmadığı için gene bırakırım oyunu :D

13. Full prom lazeri yapmak istesen bence yazı bırak 1 ayda bile çok rahat yaparsın tabi cephane harcamak gerekli acımadan :p

14. Quenn

Quenn User

20taneyi yaparken acımadan kullandım zaten :) ya bilmiyorm işte kararsızım vip çekersem devam ederimde çekmezsem kalır öyle seneye :D

15. Seprom bekle geldikce git x2 felan at baya vurursun ya x2 de vardır heralde sende kapı vs yapıyorsun. Ben varya ben aşırı cimri bir insanımdır en son 20 küsür milyon x2m vardı tabi bir sene felan önce şimdi daha çok vardır ama elim titrer onu kullanırken :D

Quenn bunu beğendi.
  16. Quenn

Quenn User

sende bayaaaa var yememişsin ha :D ben x2 x3 dalıyom acımıyom çeyizime mi koyacam sanki :D ya o değil credim falanda bitti klanda falanda takılmıyorum yoktan yere sürekli savaş açıp kasılmayı engelliyor diye :/ bilmiyorum ya dediğim gibi vipe bağlı tam mı devam mı göreciiiiz :D
    ama kendime hedef koymam laım sadece full pro olmak sarmaz başka hedeflerde bulmalıyım :rolleyes:
    seprom hiç atmıyorm ben ya kalkana etadan gelen sepromları atıyom geri kalan full sarı taş. sarıyı npc lerden gelenlerlede sürekli arttırabiliyorum diye koyuym :)

17. Yani orası öyle mezaramı götürcen diyorlar banada kullanamıyorum elim varmıyor vallahi :D Prom lazerlerini fulle birde bo3 leri fulle o zaman hedefin bu olsun

18. Quenn

Quenn User

hmm hazır chromin etk geliyo bo3 mantıklı aslında o_O:rolleyes: haftaya pazara kadar hem rinuks hem pala kasmalıyım ama pala da patlayınca tee 1-8 e gitcem uyuz olup bırakırım yada amaaan al vip der devam :D Dönüp dolaşıp vipe geliyo konu :(

19. 5-2'ye hangar bırakırsan 1-8'e gitmene gerek kalmaz. ;)

ateistkeci bunu beğendi.
  20. Palla toplama sende full hedefine odaklan :p Üstteki arkadaşın dediği gibi hangarını kenar köşelere bırakıp kolaylaştırabilirsin aslında