Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Merak etmeyin ben sizi anlıyorum.Diş hekimliği 4.sınıf öğrencisiyim ve cerrahi stajında ameliyathanedeyken 0 önlem vardı. Günlük 1 maske hakkımız vardı düşünebiliyor musunuz? Bu olay yaşandı koskoca fakültede. Maskeye kan veya sıvı sıçramadığı sürece değiştirmek yasak. Ve artık bize aldıracaklar maskeleri,fiyatlar malum...

2. Quenn

Quenn User

13 reasons why dizisini bitirdim yeni sezonunu bekliyicem :)
    yasal uyarı : depresif bi kişiliğiniz vb varsa bu diziyi kesinlikle izlemeyin acayip etkileyen bir dizi cidden .

valla komşu netini bitirmek istemezdim ama malum telefon şirketi verici koymadığı için alanyada genel yerlerde bile telefon çekmiyor bırak evin içini :mad: yoksa netpaketi alıp alıp kullanıyordum beni mecbur bırakıyorlar cık cık cık :D :p:rolleyes:

şimdi izlicek yeni dizi lazım bana :) the walking dead önerdilerdi de pek sarmadı beni birçok güzel yabancı dizi izleyince önerilerinde çoğunu izlemiş oluyorum :D
    eğer polisiye seri katil tarzı seversen dexter önerirm bak sevmiştim onu baya :)

Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

o dizi listemdeee amaaa the x files tan sonra (polisiye seri katilimsi bir şey çözemedim ama sarmadı gibi bu :D polisiye seri katil istiyosan senin ilacın criminal minds ya 15 16 sezon izle izle bitmiyo ,:D :D şimdi siteden baktım aklıma geldi, forever i izlemiş miydin? :D ya da mikro ifadeler ilgini çeker mi bilmem ama "lie to me" de güzel bi dizi bence :D

internet cekmemesi cok kotu ya, ama ne derler bilirsin komsu komsunun interrrnetine muhtaçtır :D

Quenn bunu beğendi.
  4. Quenn

Quenn User

lie to me yi izlemiştim :) diğer söylediklerini bilmiyorum bah onlara bakayım ben bi :D
    aynen komşu komşunun netine mutatır bide çeken netin adıda benim adım direk bilge gel kullan demiş gibiler hahahah :D

Luminous bunu beğendi.
  5. Umarım smodum umarım...

Siz evde kalabiliryor musunuz bilmiyorum ama normalde göre her türlü daha çok boş zamanınız var diye varsayarak vaktinizi bu aralar nasıl değerlendiriyorsunuz diye sorayım da bari muhabbet dönsün smodum :D Geyik can sıkıntısına bire bir diyorlar :p

6. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Modum tamam ama yapmayın artık :D Hepsini zorunluluktan beğendiğinizi düşünüyorum ve doğal olarak bir anlamı kalmıyor. Akışına bırakalım :p

Quenn bunu beğendi.
  7. Luminous

Luminous Guest

neden böyle düşündünüz anlamadım :D sadece içimden geldiği için böylee davranıyordum ama siz nasıl isterseniz

Quenn bunu beğendi.
  8. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

:oops::)

Krios bunu beğendi.
  9. Krios

Krios Guest

şşşt gençler aile var :D :D

10. ۰V۰

۰V۰ User

Herkese merhaba. Karantina günleriniz nasıl gidiyor? :)

11. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunda geçiyor nasıl olabilir :D arada sinirlensemde şu an iyi gibi senin nasıl gidiyor :)))

12. ۰V۰

۰V۰ User

Ben de dizi izliyorum ya da oyun oynuyorum, yapacak pek bir şey yok. :) Etkinlik tam zamanında geldi, en azından vakit geçiyor. :)

Quenn bunu beğendi.
  13. ateistkeci

ateistkeci User

Belkide bilerek getirmişlerdir herkes evine kapanacak diye :D

Quenn bunu beğendi.
  14. ۰V۰

۰V۰ User

Sanmıyorum. :D

15. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhabalar forum , herkese iyi forumlar. :D
    Haklısın yani bir çok alanda tedbir almakta geç kalındı ve tedbir alınmayan daha pek çok konu var maalesef. :(
    Çok gerekmedikçe çıkmıyoruz. Dün mesela fatura ödemeye çıktım. :D Online ödeme imkanımız yok maalesef. :(
    Tabi bu online ödeme teknolojisi bir tek bizim ülkede var diğer ülkelerde olmadığı için faturaları almıyorlar. :D

İsmi lazım değil ( aslında lazım ama forum kuralları :D ) bazı online oyunlara takılıyorum. Arada güldür güldür ( uzun zamandır izlememiştim aradaki boşluğu kapatıyorum. :D ) , dizi veya film izliyorum. :D :)

Sizde durumlar nasıl ? :)

erdem_korkmaz70 ve _Zeronix_ bunu beğendi.
  16. Hiçbir işim yokmuş gibi imza düzenledim. Tabi karantinadan ötürü wifi'ın sömürülmesi ile birlikte pek online takılamıyoruz :(

Quenn bunu beğendi.
  17. ateistkeci

ateistkeci User

Bir Steam alalım bakalım hangi oyunları oynuyorsunuz :))))

18. +1 bi' yerde buluşalım modum

19. RobinKudin

RobinKudin User

Güzel imza :)

ateistkeci ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  20. tşkler tşkler

Luminous bunu beğendi.