Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben ne guneyım :eek:
    aynısından isterimmo_O

_Zeronix_ bunu beğendi.
  2. Themis.

Themis. Guest

Biraz zor ama neden olmasın ki :D

3. ateistkeci

ateistkeci User

O halde 20 yaş altı yasağı kalksın Discord'dan nerede tesadüfen karşılaşabiliriz anlatacağım :)

4. Tufan naber

5. ateistkeci

ateistkeci User

İyiyim huraaa sen nassın ne edersin

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. İyi bende çok şükür ya bir soru soracaktım sana

Şu oyun istemcisine girince(oyunun içine)

Güvenli değil/Saldırgan içerik!

İçerinde ki konu da bahsettiğim şey oluyormu merak ettim, bazılarında oluyor bazılarında olmuyor anladığım kadarıyla ama birde senin görüşünü alayım dedim.

7. ateistkeci

ateistkeci User

Bende de oluyor konuyu gördüm 2 gün önce olmuyordu ama şimdiiii

Bu arada linki kaldıralım bir mod gelmeden :D

8. Themis.

Themis. Guest

Ben kaldırdım çoktan :D @ERDALBAGGAL Lütfen link paylaşmayınız efenim :)

9. Kralsın, bu gerçekten herkeste olan bir sorun muş evet sadece istemciye girince oluyor..
    Bu arada vpn'yi kapatmanı öneririm interneti yavaşatıyor vpn tabi benim internetim üst düzey hızlı diyorsan oraya karışamam ama interneti yavaşlattığı bit gerçek :D

Ama benim hiçbir suçum yok tek yaptığım, sadece konunun başlığını kopyalayıp yapıştırmaktı nasıl öyle linke dönüştü aklım hayalim almadı :D:D :p

«®βŁДÐΞ•53» ve Themis. bunu beğendi.
  10. ateistkeci

ateistkeci User

Vpn kapalı zaten :) hem oyun kurallarında da yasak ve ben kurallara uyuyorum :p

ERDALBAGGAL ve Themis. bunu beğendi.
  11. Bak ne dicem..Darkorbitte hep senin gibi oyuncular olsaydı bu gün darkorbit halla 2008-2010 yıllarında ki popüler dönemini yaşıyor olurdu..

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  12. Titan.

Titan. Guest

hayaligenc bunu beğendi.
  13. ateistkeci

ateistkeci User

Dişim ağrımaya başladı bunları görünce ooffffffff

14. Titan.

Titan. Guest

:) olur öyle şeyler, ee naber bayadır hal hatrımı sormuyon unuttun beni yazdım bunları sen buraya fm olarak gelecen :D gel sen gel neyse

15. ateistkeci

ateistkeci User

Titanıım nasılsın benim biricik modum iyi misin neler edersin neler yaparsın :D

Krios bunu beğendi.
  16. Krios

Krios Guest

Biricik . . .

17. Titan.

Titan. Guest

Çok iyiyim 5-3 kıyım yapmaktan gemide mermi kalmadı :D görev bitecek az kaldı ama şimdi gene bir oyuna girim bareeeeeeeeeeeeee

-

18. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Forum içerisinde herhangi bir markaya ait içerik ve görsel paylaşmaktan lütfen kaçınınız.

İyi forumlar.

Titan. bunu beğendi.
  19. Titan.

Titan. Guest

20. ateistkeci

ateistkeci User

Senin yerin hep ayrı ama :( sen S-Mod olunca oyunla alakası olmayan arkadaşıma bağırmıştım sevinçten istersen ss atayım :(

Keşke bizim sunucuda da düzgün bir kıyım olsa ve orada çikolata görüyorum ama silinmiş gibi :D