Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R ben de ben de. Nadiren de yasaklı gemime giriyorum. Nasıl olduysa bu hesabıma chattbanı atmamışlar benim kemiklerim çürüyünceye kadar:) Ana hesabım _Support_Change :)). TR2 ilk açıldığından beri varım TR1 deki OYUN HATASIndan faydalandık diye resmen TR2 ye kovulduğumuzdan beri.☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ߨ¥] desem tanırsın belkide.. Genelde yöneticilerle hakları için haklı olarak lafını sözünü esirgemeyenlerden. Öyle ahım şahım oyuncu değilim, farkındayım. Reflex desen hiç yoktur bende. Beni kesen oyuncu çoktur mesela. Ama azimle sabırla paramla en helalinden tabelaya girmiştim. 3 yıldız rütbem de vardı. Ancak iftiralar yalanlar kollamalarla hiç bir zaman inkar etmediğim klanımdaki hesaplarımdan ötürü nickim alındı chatt banları cezaları verildi. Epey bi dayandıktan sonra uğraşmanın boş olduğunu anladım. Kaybeden ben olmayacaktım neticede ben iyi bir müşterisiydim Dark'ın. Her ticarette olduğu gibi önce müşteri hakları ve adalet göz ardı ediliyorsa Dark kaybeder. Tüm eskilere ve dostlara selamlar.

2. İyi geceler sayın dinleyenler. Ne kadar saat oynamışım diye girmiştim ve hesabı 2011'de açtığımı gördüm. Teşekkür etmek isterim burada benimle vakit geçirenler için görünce. :)