Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -fukuku-

-fukuku- User

Muhtemelen beni tanımıyorsunuz çook uzun zaman önce sadece laflamaya geliyordum ben ama yazınızı görünce de bir tebessüm ettirdi bana. BP sağolsun hiç bir şeyi eski tadında bırakmadı ki yinede dostlukları baki demekki yıllar sonra bile olsa gelip hal hatır sorabiliyor insan ne mutlu bizlere :)

2. En son geçen sene mesaj yazmışım galiba herkese selamlar. :)

Allah kahretsin ya moruklamaya başladık iyi mi :)

Şu aralar boşluktayım bir gireyim bakayım dedim oyuna can sıkıntısından da oyunun tadı da yok tuzu da yok. 10 Sene öncesine Cyborgten öncesine dönsem şu an olan halden daha mutlu olacağım. :)

Forumun eskileri arada toplanıyor iyi iyi yaşıyor en azından bunu görmek güzel.

30'a merdiven dayadık kahretsin... :)

Yıllar önce siber güvenliğe başlayacağım demiştim valla o fırsatı yakaladım ve gidiyorum ama piyasa bitmiş. Bir sürü araç geliştiriyorum canım çıktı anlayacağınız.

10 Sene önce adminlere sinir olup oyunun admin panelini bulmuştum forumda ifşalamıştım aynı gün portları değiştirmişlerdi lisede ergendik o zamanlar vay arkadaş. Arada eski yazdıklarım aklıma geliyor gülüyorum geçiyorum.