Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ramires

ramires User

Supportla felan uğraşamam şimdide şu gammanın son parçasına 400 den fasla gg harcadım çıkmadı çok ciddiyim gerçektende şeytan diyoki sil çarı ne var ne yok tüm çarları sil darkorbiti yasak sitesine al bidahada girme şu oyuna böyle saçmalık varmı 400 ggye nasıl bir parça çıkmaz aklım almıyor bu şekilde devam ederse yapacağımda o zaten silecem tüm çarları ki daha önceden bir çok kez yapmışlığım varyaparım yani acımam

2. s.a kolay gelsin az önce sınırsız chat banı aldım hiç bir kötü kelime kullanmamama rağmen düşman oyuncu kaçarken kaçma manasında normal bir kelime kullandım bundan sebep sınırsız ban aldım bu yanlış uygulamayı bir an önce düzeltin lütfen tarih:08.04.2014 saat 13.00-13.20 arası
    oyun serverim:tr4
    oyun nickim: 6BizeHerYerTRABZON1
    oyun ıd:48593194

3. ramires

ramires User

Öncelikle tüm kişisel hayatının bilgilerini yaymana gerek yok üye ıdini yollasan gerek yok ayrıca burayada yasmıcaksın supportta yasıcaksın.

4. :D benim 600ggdir zeta 92 parça hiç tık yok hareket etmiyor :D bende kapı işini bıraktım çıkmıyor şansım yok 78k uri var ama bugün kasılamicam bu akşam gelirm.

5. ramires

ramires User

nasıl yani 600 ggdir zetayı 93 e getiremedinmi ?

6. Hayır gelmedi bende alphayı yapmaya karar verdim hemn açıldı :D bende hep alpha beta gitmeyi düşünüyorum onlarda çok çabuk çıkıyor (bende)

7. ramires

ramires User

Ben denedim biliyorum bende alpha beta gamma en zor açılan kapılar fakat zetayı çok kolay açılır bende fakat ggyle çıkması zor oluyo..Globaldaki çarımda 350 bin uriyuma tam tamına 8 tane zeta yapmıştım %30 indirim artı kapılardan gelenlerle birlikte

8. 8x25=200 anahtar maşallah :D

9. ramires

ramires User

ne çıktı diye bi sorsaydın

10. Kaç havoç sormayı unuttum. 3 havoçtan fazla çıkmalı...

11. ramires

ramires User

5 havoc çıktı 8 kapıdan ben ne çıktı diye sorsaydın derken anahtarları kastetmiştim hani dedin ya 25x8=200 diye

12. Tamam. yıldız almıyorum ok.

Beyler nooldu fmlerdemi istifa ettiler ne oldu ????

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2014
  13. Selam forum :)

İlk Anime MMORPG oyunumu oynayacağım :) İsmini vermeyeyim de güzel oyun diye duydum inşaallah güzeldir ...

14. ylmc

ylmc User

slm arkadaşalr ben oyuna iki gündür giremedim bu gün bir girdim gemlerim gitmiş bütün emeklerim sıfırlanmış bu konuda bir bilgsi olan varmı oyunumu sıfırladılar acab bilen varsa çok teşekürler

15. Teşekkürler support bildirdim gereken banlandı bana söledigi teşekürler ederim cok saol yardımcı oludugu sevindim koaly gelsin

16. Saol yardımcı olabildiğime sevindim sanada kolay gelsin.

ÖnderGider4576 bunu beğendi.
  17. küçük harf ve punto ile yazınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2014
  18. küçük harf ve punto ile yazınız

19. Modum punto ne demek ?_?

20. kim düzenlemiş yazıları :D modetör tarafından düzenlendide yazmıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.