Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaşımı saklamıyorum canıım :D Soran olmadı ki söyleyeyim ...

Eh neyse ben EE ye dalayım DODGE nin geleceği yok Hard CPU larıyla meşgul :D

2. 49polat49

49polat49 User

ha uşağum sen kaç yaşındasın :D

bak sordum söyle bakem :D

3. Laf tekrarlamayı sevmem az önce söyledim baksaydın banane :D

4. 49polat49

49polat49 User

gıcıklıkmı yapacan illa :D

5. *Ehm* ben EE ye dalayım en iyisi *tozu dumana katıp koşar*

6. ramires

ramires User

he tabi canım tabi kusura bakma ama bence bana göre gerek yazış tarzın gerek hareketlerin 10 max 14 yaşındaki biriymişssin gibi duruyor canım benim boşa bahane bulma ;)

7. Sıfır saat olduğu için maalesef normal oynanmıyor ama belki bir şekilde yaparım onu da nasıl oynayacağız bu arada yendi beni pc :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

30 tane jugernaut 20 tane mamoth tank göndermiş orca uçaklarıyla da destek vermiş kereta neyse tekrar maç yapacam bu sefer yenecem onu !!! dün taktik yaptım akıllanmış baya...

yemin billah bu celeron işlemcilerden sonra ki işlemciler bildiğin yapay zeka dual core işlemci deyip geçmeyin çok zeki açığınızı görünce af etmiyor oyunlarda...

Yaptığınız taktiklere karşı da bir saldırı taktiği geliştiriyor maaşallah mübarek insan karşımda ki :D

Yenecem seni dual core :D saat 17:30 18:00 gibi gelirim foruma rövanş savaşı erken biterse tabi :D

8. KARANLIK

KARANLIK User

Bir yerlerden yardım alın sizde takviye ekip :)

9. 2. elde de yenildim baya geliştirmiş kendini offf offf yarına kaldı o zaman yenecem onu :D

Dün yendim onu bu günde benden intikamını aldı :D yarın alırım öcümü :D

Bilgisayar deyip geçmeyin :D geliştiriyor kendini

Son düzenlenen: 9 Nisan 2014
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Konuşmayı takip ettim kuralları okumanızı tavsiye ediyorum.Çok iyi biliyorumki farklı bir oyundan bahsetmek yasak sizlerde biliyorsunuz.Gereksiz mesajları sildim ve kısa bir süre uzaklaştırıyorum.Burası resmi darkorbit forumudur.

11. Modum hep kısa bir süre diyorsunuz aklımızda soru işareti olarak kalıyor kaç gün ? :)

12. KARANLIK

KARANLIK User

İlk uyarı amaçlı 1 gün ceza verilir tekrarlarında 1 hafta süreyle artar.Forum kuralları önemlidirki bu iki üyemizin yapması çok şaşırttı beni tekrarlamamalarını umuyorum.Forum kuralları açıktır.Hiç bir şekilde istifade vermiyeceğimi tekrarlarım :)

13. Heleşükür anladım şu bann sürelrini bi tek 1 aylık bann olduğunu zannettim :D ama siz bence görevinizi çok iyi bir şekilde yapmaktasınız. Sizi tebrik ediyorum kolaylıklar diliyorum.

Flood için üzgünüm ama biri şu çılgın cubide ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi kami2 var ?=?_

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Nisan 2014
  14. KARANLIK

KARANLIK User

Biraz geç oldu ama ev hali :) Protegitler çoğalınca kamikaze atın canı az olanlar patlayacak ve güzel bir uridium birikimi olacaktır.

15. Modum cubinin en son canında basıyorum düğmeye ama şu an en fazla 40 uri geldi. Yani resmen 1.5k zarardayım :(

Geç olsun güç olmasın modum etkinlik daha yeni başladı.

16. Selam forum :)

Bu hesapla devam edeceğim ban kalkana kadar -.-'

MOD um o zaman chat kutusu açtırın orada serbest olsun :)

Linkler için özür. Yabancı forum hesabım da bu yabancı forumda serbestti :)

17. Nefes

Nefes User

Herkeze güzel bir gece dilerim arkadaşlar.

18. Bann süresi ne kadar ?

19. 9 Mayıs'a kadar :confused:

Eh ne yapalım artık ... :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.