Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Valla bende 88479 uri var bide 15m credi :D

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Ramfire 200 bin - şeref ne yaptın yaw sen ?

nyx de bir görev olacaktı şeref kurtarma adında (sana bir teklifimiz var adında) o görevi kullan derim şerefi + ya çekersin sonra da kapıdan gelen şereflerin ziyan olmamamış olur...

Fakir oldum yine 492 uridium var gıcık kaptım şu kutu anahtarına... :mad:

3. Şeref yemiş ama şerefi -ye düşmemiş :)

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yok yaw 1.m 800 k şerefim vardı işte kendi şirketimi bi kaç kere kestim toplamda -200 bin şeref aldım şuanda şerefim 1m 600 k yinede kurtarabiliyormuyum dediğin şekilde şerefimi ?

5. _DODGE_

_DODGE_ User

hee dediğim - şerefte geçerli şerefin 0 ın altındaysa geçerli senin durum yine de iyi :D

git şeref güçlendiricisi al sonra da tasarım al şerefli olanından paso kasıl :D 1.5 güne düzelir :D

cubiye gir sonra da kapıları yap güçlendirici + şeref tasarımı ile :D

6. Rammfire gel gene klan kurak mı ? :D

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

sonra kurarıs şu kappaylan deltayıda yapimde

8. Ben kurayımmı şimdi ? sen sonra gelirsin ama şu senin yaptığın kısaltmayı versene kimse kırmızı yakmasın :ÇD

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

he bu arada ben epsilonu yaptıktan sonra 300 bini geçik urim olucak ve 21-22 argem olucak ve malum kalın sıkamıcam (seprom yüsünden) acaba diyorumki kalın sıkana kadar depocuyu 5/5 yapıp ambarı 6250 mi yapsam sadece pala toplucam çünkü kalın sıkana kadar ? bana daha mantıklı geliyor böle seprom işi hallolduktan sonrada sıfırlar kalın sıkma argei yaparım sen nediyosun mantıklımı beni biliyosun çok iyi pala toplarım tüm kapıları palayla açtım ?

10. Hiç resetledin mi ar-geyi ?

11. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yok hiç resetlemedim resetleme 700 uri istiyo

12. İyi bende 32k uri :D ama genede bilemiyorum istersn sadece sırf pala toplarsan olabilir. Sonradan 21e göre yaparsın 21 kalın sıkmayıda yapınca 24e çevirirsin.

13. TR5'te açık olan arkadaş varsa gelsin kabulümüzdür...

14. merhaba herkese
    bu arkadaş bonuslarını tamamlamak istıyorum 6 arkadaşa ihtıyacım var bana mesaj atarsanız sevinirim lf4 üm hiç yok ödül sayesinde lf4 sahibi olucam inşallah yardımınızla ARC_|★|_[SQUADRON] tr4 de grup attarsanız yada arkadaş eklersenız mesajlaşırız kolay gelsin herkese

15. Merhaba forum , herkese iyi geceler ve güzel bir Pazar günü dilerim. :) :D

Bir de şu konuya video ve resim eklemeseniz. :)

16. Herkese günaydın.

17. Sanada günaydın :)

18. _DODGE_

_DODGE_ User

Hahahhaha XD 4-2 de bir adamı 20 defa kestim :D adam bana gıcık kaptı :D bide spearhead olacak :D

19. Foto atsaydın bari :D

20. _DODGE_

_DODGE_ User

Bak o aklıma gelmedi :D heyecandan ne yapacağımı bilemedim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.