Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben seninle konuşmuyorum arkadaşım ...

Yahu millet nerede ???

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar iyi forumlar herkese.

3. Merhaba MOD um :)

DO ne alemde ? :)

4. §elamun Æleyküm Herke§e Kolay G€lsin :)

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Denemedim ama bunun benzeri bir olay geldi başıma :) küçüken elimi prize sokmuşum e tabi o zamanlar 1 yasinda bir şeymisim elektrik çarpmış beni :)

6. Merhaba forum , herkese iyi geceler.

Hala bu konuya resim ve video ekliyorsunuz. En sonunda konuyu kilitleteceksiniz..

7. Ama MOD um sizde yapmayın ya neden bu konuya ekleyemiyoruz ki diğer konulara bakan yok en fazla 3 post atılmış ...

Neden buraya eklenmiyor ki ?

8. Konunun başını okumak isteyebilirsin.

9. Açıkçası ben fazla abartmadan ara sıra paylaşılmasından yanayım.

10. Onu bende biliyorum ama sebebi ne ? Önemli bir sebebi yok ki. Bende zaten erdemin söylediği gibi ara sıra paylaşılmasından yanayım.

Kusura bakmayın Solar Clash : ROUND 2 konusunu düzenlerken geciktim :)

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar iyi forumlar herkese.Emir demiri keser.Bundan sonraki resim videolarınıza müdahele edilecektir smodumuzun mesajını okuyun :)

12. >.<

Nasılsınız MOD um :) DO ne alemde ... bu arada şu ban kalkınca erdemden sonra sizi alayım imza dükkanıma :p :D

13. KARANLIK

KARANLIK User

İyi olur daha oraya sss konuları ekleyeceğim işe yarayanlardan birde resim iyi gider o ban olayında gerçekten kaos oluştu esasında 1 günlük banlamıştım ama anlayamadık :)

14. Modum almanyanın telefonu varmı arayıp 2 çift sohbet etmek lazım :D

15. Bu yüzden bilgisayarlara güven olmaz :cool:

Benim render yapma konusunu S.S.S yapacakmısınız ? :rolleyes: :oops:

Bu sayılmaz dimi MOD um cevap mahiyetinde yükledim :D

16. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar lütfen :) yani ayrılmış bölüm olmasa tamam ancak kuralları çiğneyemeyiz resminize müdahele edilmiştir :)

Almanyanın telefonu oda ilginç bir istek :)

17. O zaman photoshop yapmayı bırakıyorum haydeee herkes evine :D

Aslında ilginç değil MOD um ... sonuçta Almanyanın telefonu çok aranıyor gurbetçilerimiz ... :)

18. Loonie dur yazan bir yer biliyorum bulunca düzeltirim mesajı...

Sol altta Künye yazan yerde yazıyor :
    Kontakt
    Telefon (Support değil): +*****
    Faks: +*****

19. Ne yazan ... ? Almanya'nın telefonu ?

20. Almanyanın olmayabilir daha fazlasını forumun sağ altta kullanım sözleşmesi var orayada bakayım...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.