Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Erdem girersen bana oyunda ki e-mailden mesaj at (ana hesaba)

2. Tamam ama tr6dayım şu anlık ok

3. Merhaba arkadaşlar, bir Pazar gününün daha sonuna yaklaşıyoruz :D Yarın Pazartesi :p

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Oyunda İp uçları buldum...

vrunun x-5 x-6 x-7 yerlerinde piramitler var ve tepesi parlıyor... bunu çok tartıştık her neyse devam edelim

4-4 ün portal dizilimlerine dikkat ettiyseniz Üçgen şeklinde

ayrıca 4-4 2 sene önce space ball da bu şekilde idi

Bu da mmo nun haritasıydı 1-5 idi galiba

şimdi ki maplerde ise bunlar kalktı fakat vru şirketinin piramitleri var bu illunun simgesine benzeyen...

Görmek isteyenler vru şirketinin 3-5 3-6 3-7 haritalarında grafik ayarlarını yükseğe getirip görebilirler...

Ayrıca vru şirketinin bir fileması var üstünde Türkçesi: Düşünceler sizi doğru yola götürür...

Şimdi oyunun simgesine bakın forumda ki darkorbit simgesine

Gezegen var değil mi fakat tam ortasında karaltı var ve üçgen şeklinde ve üstü parlıyor...

Benim düşüncem şöyle

Bu oyun illumunati'nin oyunu oldu yada illumunatiye gönderme yapıyorlar yada dalga geçiyorlar

Bunlardan biri yada oyuna ilgi çekmeye çalışıyorlar...

Son düzenlenen: 20 Nisan 2014
  5. İlli mi minati ?
    Gön mü derme ?

Bunlar hep Amerikanın oyunları diyicem olmuycak :D Almanyanın oyunu da neyse :p
    Takılmayın bunlara ya :D Her yerde var bu tip şeyler :D

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Bkz:siyonist

ayrıca bunları kuranda ABD örgütleyen de ABD , böyle işte :D

7. Oyunu bıraktığıma memmnunum XD

Terlik gelmiş :O

Ay ben ölecem :D

8. _DODGE_

_DODGE_ User

2 kez yazmışsın mesajı loonie

9. Net sorunları başıma böyle şeyler açıyor .. :/

Nasılsınız :)

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Fail ###%1!!!@@ :D

11. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

Yanlış gördüm sanki :confused: :eek: A.selam bu arada :) Konuya resim ve video ekleme Kadir. :D

NOT : Diğer konulara kimse bakmıyor diyorsunuz ama konular kendiliğinden mi hareketlenecek , ilgi ve dikkat çekecek ? O konuları açmasak konu istersiniz konuları açıyoruz onlara eklemiyorsunuz muhabbet konusuna ekliyorsunuz.

TuvaletTerliği bunu beğendi.
  12. Selam forum :)

Oohhh 18 Puan gelmiş diğer oyun sitesinden :) Haydi harcayalım XD

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar iyi forumlar herkese.

KeskinBicak bunu beğendi.
  14. DODGE tr3e geldin oradamısın :rolleyes:

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Buradayım da Sistemimi kurtardım ona seviniyorum :D

Dün pc yi açıp kapadım bütün windowsun hizmetleri devre dışı sadece makinenin temel parçacıkları açık neyse bu gün baya uğraştım sistem geri yükleme denedim olmadı (Sistem geri yükleme devre dışı kalmış) anti virüs ile taradım bişi yok

Hizmetleri açmaya uğraştım hiç biri açılmıyor benimde tepem attı msconfig e girdim bütün hizmetleri başlangıç da başlat dedim sistem eski haline geldi :D :D :D :D

Meğersem sadece windowsun kendi çıkardığı bir program ve işlem hatası imiş olay günlüğü kayıt yapmayı bırakmış ve böyle olunca da bütün sistem felç olmuş win7 nin bir açığı daha :D

16. Şimdi anlamadım yarım saattir afk duruyorsun da yani oynicak mıyız tr6dan sıkıldım çok sıkılıyorum offf offf gel kasılak 2m de yeni droid alaq

17. _DODGE_

_DODGE_ User

ok :D bu arada 2-7 de modüllerin %90 ı kuruldu benim tarafımdan :D

18. Bende ana modülü kurdum ama eic çok baskın yiyor :/

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Mmo da burası tr3 senin acil vega olman gerek..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.