Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba modum hoşgeldiniz dicektim çıkmışsınız :D

2. BaKıRcI

BaKıRcI User

erdem korkmaz tr3emi başladın kasılalımmı

3. Şu an oynmıyorum ok tr3e ztn çok fazlada girmediğim için...

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Hacı BMW geldi klana klan su an 7 kişilik.... Bunu 10 kişi yapalım bı o zaman bir ilerleme kaydetmiş oluruz...

5. Tm ben yarın giricem artık çıkıyorum halsizim ok.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Ok.. Yarın 15.30 gibi girerim oyuna

7. BaKıRcI

BaKıRcI User

dodge tr3temi oynuosnz

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

İmzanızda ki linki kaldırınız.

9. BaKıRcI

BaKıRcI User

kaldırdım sayın MODum

10. Selam forum :)

Bugün oyuna giremedim kusura bakmayın ... ama GITS in 23.Ep inde kaldım.

Kuze elinde plütonyum olmadan mülteci şehri Dejima'ya döndü. Şu an mülteciler plütonyum olmadığını bilmiyor ve Sektör 9 , Kuze'nin peşinde. Şu Gohda'ya ne olacak acaba ...

11. iyi akşamlar arkadaşlar kolay gelsin :)

12. İyi akşamlar :)

Survivor da ziyafet var bugün :D Döner pilavı duyunca elimdeki supangleyi atasım geldi :D

13. Ben zaten survivoru sevmiyorum o sahne denk gelmişti ,

GITS S.A.C 2nd GIG yarın bitiyooor :) Sonra GITS S.A.C Solid State Society sonra GITS : ARISE filmlerini izledikten sonra Naruto'ya başlıyayım :/

Daha Bleach bölümlerini tamamlamadım , Railgun serisine de başlayacağım birde One Piece var ...

Anime dünyası :eek:

14. Naruto güzel ama biraz(!) uzun :D
    swort art online güzel death note aynı şekilde izlemediyssen tavsiye ederim :)

kartal modum benim sorun kalkmamış daha ya hala alabiliyorum(almadım) sınır yok adama şuan giydirebilirim resmen :D tamamen vicdanıma kalmış durumda :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2014
  15. Sen de mi anime seversin ? Oh be iyi bari :)

Aaa doğruu Death Note'u da izleyecektim.

Naruto'ya uzun diyorsan (Gerçi Shippuden çıktı 360 Ep var şu an) One Piece'e bi göz at :D

Ben favori anime olarak Ghost in the Shell'i çok seviyorum (İmzadan da anlaşılacağı gibi ...) Nasıl sevmiyim ya aradığım herşey var ! Aksiyon , barut , sürükleyicilik , teknoloji ... güzel karakterler ;)

Tabii accık ecchi de var (2nd GIG ve GITS 1 , 2 : Innocence de acayip var) ama o kadar olacaaak :/

Şimdi ARISE border 2 : Ghost Whispers çıktı ... S.S.S ve ARISE b1 : Ghost Pain'den sonra bakacağız nasıl birşey.

16. yani tam seviyorum denemez oda arkadaşım çok seviyo :D o hepsini izlemiştir heralde hastalık gibi :D
    sayesinde naruyonun ana temasını biliyorum ama çok uzun diye izlemedim:)
    tavsiyesiz izlediğim tek dizi leyla ile mecnun :)
    ama swort art bide death note u izledim onlar süper

17. Sword Art efsane ya ... (İzlemedim gerçi ama çok methediyorlar ...)

Ben ilk kez animeyle bir TV kanalında tanışmıştım. Kanalları zaplarken o kanal çıktı baktım anime vardı. Dur bakıyım neymiş dedim ... o zaman D.Gray Man oynuyordu , sonrasında da Ghost in the Shell : Stand Alone Complex oynadı. 2nd GIG in This Side of Justice (Ep 25) ini izlemiştim o kanalda. Çok güzeldi .. beğendim ve her gün aynı saatte o animenin bölümlerini izlemeye başladım. Gene S.A.C dan başlamışlardı (Tabii 4-5 inci Ep deydi kaçırmıştım birkaç bölümü) öyle öyle artık hayranı oldum.

Ama internetten aramamıştım sonra bir gün türkçe bir anime sitesinde GITS : ARISE border 1'in çıktığı yazıyordu. Trailerını izledim ... hoşuma gitti hatta 100 defa izledim herhalde. Sonra yutubdan izle dedim oradan da diğer bölümleri tıkladım ...

Tabii tüm bölümler yoktu sadece ilk 3 bölüm vardı , ingilizce dublajlı ...

Sonra müziklerini buldum. (Zaten bu animeyi izliyorsam 10/4 ünü müziği için izliyorum) Onları da dinlemeye başladım.

Sonra bir GÜNCEL anime yayın sitesi buldum ve şu an tüm bölümlerini HD olarak izliyorum :)

Benim maceram bu ... ne diyebilirim ki Ghost in the Shell DEV bir yapım. Matrix'in babası , Microsoft Surface'in reklamcısı ... ilk 2 filmin yönetmeni Mamoru Oshii dünyada en çok sevilen 4.cü anime yönetmeni (1.ciyi soruyorsanız Hayao Miyazaki , ve hakediyor)

Daha konuşmayayım :D

18. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.