Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Gelmedi Sanırım dediğiniz gibi atılamıyor :)

2. 50 milyon tane nick kullandım bugüne kadar. Özellikle oyunda sık sık değiştiriyordum. Tanıyor musunuz tanıyorsanız hangi nickle tanıyorsanız büyük bir muamma gibime geliyor :) Bir kaç nicki yazıyım yinede;
    MarsınKralı, HopDedik, CWTH*PİA, Professional, DisasterWarning, SCREAM gibi gibi gibi :)

3. ya atılıyordu son 2 haftadır atmıyor sinirimi bozdu :(
    bulucam bi ara bi hal çaresini :)

hopdedik biraz tanıdık geldi :)

4. Merhaba forum , herkese iyi geceler ve hayırlı kandiller. :) Biraz geç oldu forum yoğunluğundan dolayı idare edin artık. :)

Yeni Başlayanlar bölümüne konu açarsanız daha iyi yardım alırsınız. :)

5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Bazılarının x1 haritasından direk low haritasına atladığına şahit oldum bir kaç kere fakat önemsemedim bugünde bir adam bana x1 haritasında gurup gönderdi kabul ettim ne oldu felan diyecekken adam birden low haritasına ışınlandı ki bunu daha önceleride görmüştüm ama bu nasıl oluyo nasıl bug açık bi hilemi var bu konuda çok merak ediyorum doğrsusu ?

6. Merhaba ,

Bugün açılan konuya inceleme yapılacağı yazılmış ve bu incelemelerin sonucuna göre gereken birşey varsa yapılacaktır.

İyi forumlar.

7. Loonie buradamısın ? Hakan burada ise nge lkasılak görev awre...

Son düzenlenen: 2 May 2014
  8. _DODGE_

_DODGE_ User

Saat 16:00 etkinlik başlamıştır klan üyeleri gelsin...

9. Peki geliom haqan bide flaxlari fulledim 700 uri kastım 400 uriye 8 lf3üm...

2-3e geç grw war..

10. _DODGE_

_DODGE_ User

okkkk

11. Mr.User var kesiyor durmadan yaw :D

12. _DODGE_

_DODGE_ User

o adamdan gına geldi..

13. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

chatten konuşssanıza :D

14. Chat bannlı :D

Tr3'e şiddetle bekleriz..

15. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

uğrarıs birgün :D

16. 2-4de hakan 30 mordon :D
    Her zaman bekleriz :)

17. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

herserverde bi çarım var tr3 dede olsun :D vru oynarım ama tr3de

18. Hayır eiic :D

Ben birazdan kalkacağım belki 1 saate falan gelirym ama belki ok.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2014
  19. x1 hangardayken atıyorum 3. hangara direk geçiş yaptığın zaman[oyun ekranından değil hangar ekranından] seni direk o 3. hangarındaki gemin neredeyse oraya atıyor :) bug veya hile olduğunu sanmıyorum oyunda hangarı olanlar için kolaylık olarak görüyorum

20. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

gurubu gönderen kişi goliath fakat dediğin taktiği uyguladığını var sayalım adam gene goliath olarak lowa giriyor peki bunu nasıl açıklıcaksın ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.