Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. olayı biri tam analtsın internet cafe etkinliğinde neler oldu globol admin nerde 2. varlık admin olayı olmuş benim haberim yok

2. benim kafamdan duman çıkıyo şuan :D

3. Modlar ile aram iyi değil arkadaşlar maalesef bir tek karanlık modu severim oda bana zor zamanlarda anlayışlı oldugu icin adama helal olsun...

Zamanında labirentin az bannini yemedik kendisini de sevmezdim taraf tutardi

O aslan yürekli varya onu görsem parçalarım forumu bana karsı galyana getirmişti...

İçimden ona ne pis küfürler ediyorum tahmin edemezsiniz...

4. Sakin sakin :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. isyan çıktı çıkıcak :D :D

biri olayları anltasın :D

6. içinde kalsın başkanım dışa vurma boşver büyüklük sende kalsın

ben sana hep başkanım mı diyecem isimler neydi :D

7. evren adminin istifa yazısı kaldırıldımı

8. Beyhan git arşivi oku :) Fenomon modumuzun istifa konusu vardı oraya bakabilirsin sonra evren admin bir konu açtı ona da bakabilirsin.
    Kaldırılmışsa bilemiyorum :D

9. ben olmadan niye olay çıkardınız yaa :D

10. Hakan de yeter

Ben zamanında neden saçma konu acıyordum forumda yeni oldugum icin simdi Pro olduk

Aslan yurekliymis aklınca artisligi yapıyordu onun Grubu'da vardı dağıldı simdi hic bisi de diyemiyorlar bana.".

11. Biz çıkarmadık yav :) Kendi kendine olaylar patlak verdi. Valla azmettirici mazmettirici falan değilim :p

12. olayların başında hep sen varsın ben biliyorum :p :D :D

13. Aman bana ne globaldan fenomenden onlar mod forum düzenini sağlayan görevliler
    Azmi bannn yedim onlardan bazen benim hatamda oluyordu fakat asiri bann atıyorlardı süre cok fazla atıyorlardı

14. :))

Helal lonie ben üşendim bulmaya :D

15. yazık oldu ya
    sakin olalım

saol loni fenomeni bulmuştumda evreni bulamamıştım :)

16. Ben de çok üzüldüm. Keşke 20 yerine 30 yazı karakteri olsaydı MOD umunuzun (yada Adminimizin) anısına onun ismini yazacaktım nikime ...

Aslında güzel fikir ya :/

17. Şahısların sıkıntısı olabilir ayrı bir durum ama hepsinin forumda üst düzey emekleri vardı.
    Neyse arkasından konuşmak gibi oluyor zannedersem. Konu değiştirsek iyi olacak

18. şimdi aktif olan modlar kimler kimler kaldı yani ? eskilerden

19. KARANLIK
    hayalet
    Kıyamet

Sanırım eskilerden bu MOD lar kaldı ...

20. nese olaylar büyümüş ben şimdi uyuyum yarın görüşürüz telden girebilirim inşallah :D iyi geceler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.