Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayırlı geceler bende yavaştan çıkıyorum.
    İyi eğlenceler

2. hayırlı geceler görüşmek dileğiyle..

3. Neyse devam edelim... Ehm şimdi dolapta soğuk icecek kalmamış fuse tea didi yada lipton akşam aksam sogukcay krizine gireceğim :mad:

4. hakanım sakin ol ya sen ne zaman atabileceksin krediyi? ben bastım bikaç teklife özel ögelerden de gelmeyecek büyük ihtimal ne gelirse kardır :)

5. Kimse KALMADI mı herkes uyumaya mı gitti yalnız kaldık bea

6. İşte biz türkler oyun oynamayı bilmiyoruz , geçenlerde de YAKUZA ALİ adlı bir oyuncu (Ruhu şad olsun) vefat etmişti ... bir bakın ya ; artık Dark Orbit ne hale geldi ?

Bu oyunun (EN ÖNEMLİSİ) oyuncuların düzelmesi lazım , çünkü Türk Gamer'ları artık canımı sıkmaya başladı her oyunda.

Her bir oyunda ezmenin peşinde , en güçlü şeyin peşinde , sıfır kanaat ile dolaşan bu Gamer'lardan sıkıldım artık.

Bir ekstra için dönüp dolanan Gamer'lardan sıkıldım artık. Ya Razer tasarımı diye dönüp dolanıyorlar chatte , foruma bakınız diyoruz *ı ı* hala soruyorlar. CM leri de rahatsız ediyorlar.

Sürekli kötü kelimeler kullanan , aşağılayan bu Gamer'lardan sıkıldım artık.

Haksız kazanç kullanan , oyuncunun hakkını sömüren , gelişmesine engel olan bu Gamer'lardan sıkıldım.

Sıkıldım işte ... bu yüzden bırakmıştım oyunu. Ondan sonra suçlu BP ... düşündüm de ; hayır suçlu biziz ! Kanaat getiremiyoruz ! Hadi BP nin bazı yenilikleri vardı da ... ama her yeniliğe öf denmez ki ...

Ya DO ekibine taşla , sopayla , hakaretle karşılık vermek nedir ? Onlar da bizim gibi insan. Yabancı olsalarda. İşte DODGE söylemişti ; Sırf Japonya ''Fukushima'' olayının tekrarlanmaması için yapılacak Nükleer Santral'e karşı çıkmıştı. Ama türkler daha önce bir turist Japon kızı vahşice katletmişti.

Biz iyiye gitmiyoruz ... biz türk Gamer'larının düzelmesi şart ! Yoksa hiçbir online oyun bizde uzun süre kalamayacak. Belirli oyunlar gibi ancak 9-13 yaş arasının oynadığı saçmasapan bir oyun olacak.

Neyse sinirimi dağıtmak için önce birkaç konuya bakınacağım sonra *eğer burası dağılırsa* Ghost in the Shell 2 : INNOCENCE' izleyeceğim izleyememiştim yoğun programımdan dolayı.

İyi geceler.

LOONIE TUNES.

7. Yarın veya pazar atarım sana atvsiyem vega al daha iyi olur creditsden tasarruf edersin leo alacan sonra o yetmeyecek bir süre sonra...

8. cıks bana leonovu al gerisi bende :) vegayla kasamam(kullanamıyorum mereti 6 yıl oldu ama yok :D) leoyla daha hızlı kasarım ben golimi bile kendim alırım :)
    bu gece atarsan bak uyumayacam alırım malzemeleri

9. İşin ilginç tarafı ben ne zaman haklı çıksam kamufleyi açık unutup kayboluyorum :)

10. 5m atabildim malum artik klan maaşlarında kısıtlama var...

Loonie bak simdi biz Türklerin söyle bir sorunu var CAHİLLİK ! Bizim ülke de bilim insanlarına önem verilmiyor.

Ülkeyi yönetecek adam yok bundan böyle olunca halkda bası boş olup böyle sagdan soldan duydukları ile büyüklerini takmiyor ve yavas yavas degerleri yitirip gidiyor

İnsanlar artik batı sömürüsü yüzünden ne yapacagını bilmiyor Facebook titre vs bunlar insanların aklını bulandırıyor ve saçma sapan seyler yapmaya başlıyorlar. Elin gâvuru da bize gülüyor biz onlardan daha beter duruma düştük ama onlar bunu yapıyor bizdenoyuna geliyoruz...

11. tmmdır elde ne varsa idare edicez :) yarın bi full iris kesersem şaşırmayında :)

yarına hazır olur gemi 3 er lf3 lf2 var zaten 2000 e yakın vurur en az :) hızları fulleme olayı başımı ağrıtacak ama yapacak bişey yok tr3 bayağı pahalı tr2 ye göre :)

12. Skylabten promeryum çağır lazim olur.... Satarsın az daha bir seyler alırsın...

13. hangi skylab hepsi sıfır seviye :D
    1 e yani bastım gelişmedi daha :D

14. Oha :eek: Skylab e önem ver hic birşeyin yoksa o seni kurtarır...

15. hakanım daha yeni başladım hiç kredim de yoktu krediyi bulur bulmaz bastım skylabın önemini biliyorum 6-7 yıllık oyuncuyum :D

16. Evet beyler , LOONIE TUNES'un İmza Dükkanı (artık Anime Butiği ;)) sizlere daha kapsamlı hizmet vermek için yeniden açıldı , hayırlı uğurlu olsun :)

17. swort art online yi izle :):)

18. Daha Railgun serisini izleyeceğim , Naruto Shippuden , Bleach , Ghibli Filmlerini bitirmedim ... araya belki onu sıkıştırırım güzel anime taibiiki :)

Ama Medya Bölümüne bakarsan İmza Dükkanımı (artık butik deyin ya :D) görebilirsin :)

19. Benle neredeyse aynisin :)

20. tr2 yoktu ben başladığımda ...
    tr1 de zorbey vardı halkası vardı bu ne falan diyorduk :D ooo halkaya bak falan fotoğraf çekiyorduk
    hey gidi günler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.