Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gel bi selfie yapak hesabı :D

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Eski günlerin hatrı çok büyük :) Hala google görsellere Darkorbit yazınca çıkan resimler nostalji yaşatıyor :)

3. aynen modum :) bana az müsade gelicam kaybolmayın :)

4. Ben başladığımda tr1 de vru idim ilk almak istedigim gemi bigboy idi :) sağlam gemiydi ayağımı yerden kesiyordu rahattı biraz yavstı fakat benim icin bir dodge'den farksizdi :)

5. Selam MOD um :)

Butik açıldı bi ziyaret edin , süper imzalar sizi bekliyorr ... ekliyor ... kliyorr .... lorr ...

6. :)))

7. Bana para ver bana para ver bir Aykut Elmas klasiği :)

8. DAFU ??????

Anam benim başım dünoyur ... yok ben ölecem ... hhhhh .... *öldüm*

9. FORMAT at geçer :D

10. Yok valla sen yazılım okuma yaa ... :eek:

11. Seneye Anadolu oluyor okul g.o bilisim hikkaye olacak sanırım... o_O

12. EBRAR dedi

EBRAR dedi

EBRAR dedi

EBRAR dedi

EBRAR dedi

Ve kimse tınlamıyor :)

13. evet o bnm :) nasılsın :) herkese merhaba :)

14. Yey you not know okey ?

15. Durun bakalım ... önce bi sınav yapacağız öyle her gelen kişiye vay babam yook :)

En son imzanızda en alta ne yazıyordu ? :rolleyes:

16. Loonie tunes :S

17. Valla ben anlamam gerçek EBRAR olduğunuzu ispatlayana kadar benden *ı ı* :D

18. Berbat espiriler yapıyorum soğuk çay gerek bana kafayı iyi yapmam gerek aksam aksam soğuk çay krizi tutması kötü oluyor...

19. profilimi inceleyebilirsin :) highduttan sonra mod banlayan mod (eski ) rütbesi bende :)))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.