Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaparsın hedefin neyse onun için hırslan ve sonra kasıl kafana göre ben 4 günde ek hangar aldım.Hemde birkaç kere uri gitti feci miktarda.
    D-O-D-G-E-V-I-P-E-R umarım sorun çözülür tamamen kurtulursun yardım edilecek birşey varsa mutlaka söyle benim bildiğim sağlam bigisayarcı var baya anlıyo yani.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2014
  2. Artık orada da takılacağım :) İngilizcesi iyi olanlar (Mesela DODGE) da benimle takılsın oralarda bence :)

Sorundan haberim var ama ben DODGE'nin çözeceğine inanıyorum :)

Gene birisi şaka yapmıştır ona ... :p Vendettalı Çocuğun İntikamı :D

3. :)

4. Bu sefer şaka değil gerçek yakınımın USB'sinden bulaştı işi var idi... Taktı bulaştı mı onu da bilmiyorum anti virus sildim diyor fakat bu pek inandırıcı degil :(

5. denesene bi program yükle bakalım exe dosyası kalacakmı?

benim oyun zamanım çok kısıtlı kardeşim elitim varsa baskına gidiyorum yoksa takılıyorum kendi halimde :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2014
  6. :) bende dün 50k biriktirdiğim uriyi dosyaya harcadım :) içim gidiyor

7. Yarın bakacam f8 den denedim guvenli kipe girmeye olmuyor ya da ben beceremiyorm fakat pc yi power düğmesinden kapandığımda yeniden açıp Windows seçenek sunuyor ve guvenli kip açılsın mı diyor öyle giriyorum :( f8 e basili mı tutuyoruz yoksa sürekli basıyormuşuz ?

8. sürekli bas
    o harcama olmamış kardeşim değerlendirme olmuş :)

lonie adam haklı 100 000 çok fazla o kısım benim gözümden kaçmış :D

9. Selamün Aleyküm :)

Sality yediysen güvenli kip açılmaz diye biliyorum.
    Sürekli basıyorsun açmak için ama. İşin zor Allah sabır versin.

10. Ben yatıyorum ya kafayı yiyecem yoksa yarı. SBHtN uyanıp çözecek bu ısı...

11. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Aleyküm selam hoşgeldiniz :)

TuvaletTerliği bunu beğendi.
  12. Hoşbulduk modum :) Nasılsınız ?

13. Ben giriyorum guvenli kipe hatta gorev yoneticisi de açılıyor fakat bu sality saatli bomba

14. görüşürüz hakan

olmadı dediğim gibi al 1 terabayt bi harddisk değiştirt bilgisayarcıda falan

15. Sıkıntılı mevzu. Güvenli kipe giriyorsa iyi :)

16. Hdi görüşürüz arkadaşım umarım sorun yarın çözülür.

17. eee arkadaşlar napıyonuz nasılsınız ya anlatın hele ne yaptınız bugün :)

18. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

İyiyim teşekkürler. Siz nasılsınız :)

19. :) sen kendinden bahset arkadaşım benim olaylarım heyecanlı değil.

20. ben izne çıktım dedim razer golisini x4 ünü alayım 3 dakika kadar zamanımı aldı :)

daha sonra dedim bi foto çekilip foruma koyayım (o biraz sürdü :D)

sonra baskına gittim keşke dedim bi video çekebilseydim çok iyidi gemi enforcerle 55 k vuruyor beyazla

milletle dalaştım kestim kesildim öyle işte :):)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.