Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba hoşgeldiniz. :) Her zaman ki gibi işte. :) Siz nasılsınız ?

2. Selamlar :)

3. A.selam Kadir beyyy :) Fakat avatardaki parmak arası terlikle işi bozmuş söylemeden geçemicem. :D :D

4. Hangi işi smodum :D
    O avatar, terliklerin suya karşı en az bir klavye kadar hassas olduğunu anlatmak için efem :p (ya da şuanda uydurdum :D)

5. Parmak arası terlik bize gitmez. :D Sanırım şu anda uydurdun. :p

TuvaletTerliği bunu beğendi.
  6. Smodum ama çorap giyip sonra parmak arası terlik giyince çok iyi oluyo :cool: :D

7. Hiç denemedim ve giymedim hatta giymem de. :D :)

8. İsteseniz de giyemiyorsunuz zaten smodum :D Çok nalet bir şey :D
    Smodum bu arada imzayı değişmişsiniz :p :p :p

9. Denemediğim için duygularımı paylaşamayacağım :D :p

Evet değişiklik iyi olur diye düşündüm. :) Nasıl olmuş :D

10. Arkadaki ayın çevresi kırmızı değil ya smodum ilk gözüm algılayamadı bi garip bişiy oldu sonradan anlam verebildim :D Benim gözlerde de bişi var :D
    Ama güzel olmuş ellerine sağlık :)

11. :D :D

12. Her ne kadar tam olarak istediğimi yapamasam da yakın birşeyler çıktı ortaya. :D Bilemiyorum artık belki de yorgunluk yada uykusuzluk nedeniyle olabilir. :D

13. Smodum Gunde 2 saat yapılıyor dıye BIlıyorum ama sız kac saat yapıyorsunuz

14. :D Siz neden katılmıyorsunuz muhbbete efem ? :D
    Diğerine alışmıştık ya bir de smodum ondan oldu büyük ihtimal :D
    Çok çalışıyorsunuz efem çok çalışıyorsunuz :p Sizin hiç tatil yaptığınızı görmedim bugüne kadar :D

15. Bolmek ıstemedım Muhabbetınızı Ee daha daha nasılsınız efem :D

16. Forumda 2-4 ... gibi bir sınır yok. Genelde vaktime göre 4-5 saat bazen daha uzun durduğumda oluyor. :)

Haklısın uzun bir süre kullanmıştım fakat bir arkadaşımız haberim yokken imzayı kullanmış. :D Ben de değiştirdim. :)

Haklısın ama yapacak birşey yok. :D Tatil mi ? o da ne ? Yeniyor mu içiliyor mu ? :D

Bölünmez merak etmeyin uyum sağlarız. :D Teşekürler siz nasılsınız ? :)

17. :D Muhabbet hepimizin muhabbeti efem :p
    Uykuluyum her an gidebilir gözlerim :D Aynı zamanda hastayım başım ağırıyo yanımda mendil, burnum silinmekten kıpkırmızı falan :D
    :D Hadii kim kullanmış smodum :D
    :D Yeniyor herhalde smodum. O değil de smodum şimdi ben Çelik Adminin konuya gidicem biraz yemek resimlerine bakıcam. Acıktım galiba :D

18. Masalah masalah allah nazardan saklasın efem bende iyiyim :D
    Al bendende o kadar Smodum Bı kahve ıcelımde uykumuz acılsın :D

[​IMG] Bu resmı Cözemedım karıstı hersey :D kafayı yedın sayesınde :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2013
  19. İsim önemli değil ayrıca demek ki beğenmiş kullanmış. :) Ama sanırım yüklediğim yerden silince resimi onun imzası da kaybolmuş. :D :D

Görevim gereği ve imkanlar dahilinde forumda aktif olup üyelere yardımcı olmaya çalışıyorum. :) Teşekkürler :) Aminnn :D

Ben kahve içip gelmiştim siz buyrun için. :D

20. Teşekkür ederim Ben de Çelik admının Sayfasından Semaverden cay içip Gelmıstım :D
    Smodum Benım Sıze bıde sorum olcak Burda uygun olursa

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.