Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Afiyet olsun o zaman. :D :)

Buyrun sorun ama soruya göre :D

2. Ben Bundan 5 ay once Darkrbite basvuru yaptım Do takımında gorev almak ıcın ama forumda :D basvurum kabul oldu ama benı chate yonlerdıler Uygunluk Bos bolumunuz varsa eyer kabul edersenız Gelmek ısterım sayın smodum chate nıe yapmadınız dersenız Chate fazla aram yoktur benım Forum dersenız ayrı benım ıcın :D eyer uygunsuzca sorumda sıle bılırsınız Sizin canınız sağ olsun :D Bu arada sizsiz içilmiyor cay Buyrun efen[​IMG]

3. Anladığım kadarı ile CM'liğe yönlendirdiler fakat siz istemediniz FM'lik istiyorsunuz ? Bunun için başvuru yapmanız lazım tekrar fakat FM'lik için diye belirtmeniz lazım. İncelemeler sonucunda olumlu yada olumsuz geri dönüş olacaktır.

Çay için teşekkürler. :)

4. Afiyet olsun Smodum Ben basvuruya Belirtım hata fm lıgın yanında cevırmenlıkte ola bılır dıye cm lık nasıl oldu :) Sız Admınıme sorsanız lazımsa zaten Ben Gelemezmıyım Smodum :D Bu arada Benım ısmım Serdar :) Ben siznkını Bılıyorum sız benımkını Bılmıyorsunuzdur :D

5. Teşekkür ederim. :) O an ki duruma göre değerlendirilmiştir. Yani forumda boşluk yokmuştur fakat cm ihtiyacı vardır o şekilde yölendirme yapılmış olabilir.

Çevirmen Başvuruları

CM-FM Başvuru Şartları

Bu konuları inceleyip tekrar başvuru yapın eğer isterseniz. Fakat yine de Forum için olduğunu belirtin.

İsmimi pek kimse bilmez fakat eğer daha önceden msn'de yada başka bir ortamda aday görüşmesi gibi birşey yaptıysak olabilir. Sizin isminizi bilmiyorum sanırım. :)

6. Bende Bilmiyorum Smodum :D isminiz benım serdar Memnun oldum :) Hem cevırmenlık hemde fm ıstesen Bir sorun olurmu smodum cevirmenlık yaparım hemde forum nasıl :)

7. Önceki mesajda sanırım yazım hatası olmuş yada ben yanlış anlamışım. :D Neyse memnun oldum Serdar. Ben yine ismimi vermeyeyim. :D Malum nedenler. :)

8. Evet tahmın ede Biliyorum Smodum O malum Nedenler Ahh :D Hangi konusa smodum Yanlıs verdıgınız

9. Her yerde bir takım kurallar vardır yapacak birşey yok. :D Çok önemli değil sorun yok. :)

10. Evet O malum hata Yıne cıktı Forum Nıckını kabul etmıyor onu kabul etse mercıyı kabul etmıyor :D

11. Oyun , Merci , Üye-İD

Darkorbit - Merci yani Server - ID numaranız :)

12. Smodum Bılıyorum yanı :D yaptınız benıde Bi cahıl :) Onları yazdıgım halde kabul etmıyor :D buzmanı admınım ne zmn onlıne olur ona danısım bagrı basvurusu eyer lazımsa girerim bosuna 1 ay bekletıyolar cunku :)

13. Yok o açıdan düşünmedim. :D

Gün içinde ve geceleri de online oluyor. :)

14. Çünku chate oyle oluyordu Cm basvuru dıye acıyolardı soruyoalrdı Cm lazımı dıye bılgılerı verıyolardı Belkı Buzmavı Admınımde yapar Bosuna O kadar beklıyorum forumda oyle fosuan dolasacagıma Sizlerden Birisi Olurum daha Iyı :D

15. Kesin birşey diyemem Admin'im daha iyi bilir. :)

16. Sizde ts kulanıyormusunuz Smodum Cm ler Gibi ?

17. Her zaman değil gerektiğinde. :)

18. - :D
    Supporta calısanlar Türkiyedenmı merak edıyorum Alkılıc yada Kopsa admınım Kac senedır calıstılar Do takımında :D destan yazdı ikiside :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2013
  19. Türkiye oyuncularıyla ilgilendiklerine göre Türk'lerdir. :D Her ülkenin support'u uygun bir ekipten oluşur. :)

KaLiTeLi•MaNyAk[34] bunu beğendi.
  20. romentus

romentus User

Gününüz aydınlık olsun; Allah muhabbetinizi arttırsın sabaha kadar yazmışsınız smodum, kadir ve uçan teneke üçlüsü:)
    ve a.slm seni görmek güzel:)
    hımm profil fotğrafından tanıdım nick tanıdık bile gelmedi

Son düzenlenen: 15 Aralık 2013
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.