Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İşte o kişilere OTAKU denir ... rahat bırakınız , OTAKU'luğun ilk dönemleri acayip zordur ... sonra alışacaktır :)

Valla bu sefer bilgim yok ... üzgünüm :eek:

--- --- --- --- ---

Ama Türkiye'de Animesever sayısı az çünkü çizgi film sanıyorlar :) Halbuki bir çizgi filmin içermemesi gereken herşeyi içeriyor ,

Mesela ... ımm ... Naruto Shippuden. Pek dikkatinizi çekmesede küçük çocuklar için çok kan içermekte. Canavarlar filan ... :)

Ama söylediğim gibi Ghost in the Shell özellikle EBRAR Admin yaşındakilerin bile izleyebilceği bişi :) Anime dünyasında her yaşa yer var ;)

2. Bkz: Uzay belgeselleri :)

3. denorap aklıma kazıdı
    bi arkadaşım gintama diye bişey izliyodu *yanlış yazdıysam affola*

ve denorap reyiz [​IMG]

4. Gintama doğru ... güzel diyorlar ama ben İzlemedim , ısınamadım

O resimdeki arkadaş Naruto Shippuden'den Pain.

DODGE ... bak sana 10 saatlik özel LOL videomu açarım :) *Dua et yutub kapalı :D*

--- --- --- --- --- --

Birde Animelerde en bariz şey MÜZİK tir. Müziğin ne kadar iyiyse izlenmen o kadar artar. Naruto'nun *suye suye suye* diye başlayan müziğinin olduğu dövüş sahneleri çok ilgimi çekiyor mesela :)

Mesela GITS'ten Yoko Kanno diye bir kompozitör vardır. Ama ne kompozitör ; müthiş şarkılar yapıyor. Bir ara ortak olarak çalıştığı Origa ile (Origa'nın gerçek ismi Ol'ga dır bu arada , Rustur :)) konserler vermiştir (Bkz : Autumn Kisses) ...

5. başka konumu kalmadı dodge felan :)

6. Bende baskın videosu çekerim :D Youtube bende açık Zenmate indir doya doya gir Youtube a

7. atakansaritasfour1 :D

8. Loonie malesef benimkisi hepinizinkisini döver :D
    Ne zaman açılacak kanal ? :)

9. Valla Emekli Adminim ... konuşuyoruz işte :)

Neeeyyy ???

Enee bende diyorum kim yaa :D Hoşgeldin :)

10. Bu söz hakaret mi sanki tiksinti veren bir böceğin adını söyler gibi bir cümle kurdunuz ?

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. Bak şimdi burada malum galaksi kanalındaki malum pazar dizisindeki bir karakter gibi , ''Hop ... geri bass'' demeliyim.

EBRAR Admin öyle bişi yapmaz ... yapmadı da biliyorsun. :)

Ya animelerde kalmıştık devam :D

DODGE hiç izlemeyi düşünmüyormusun anime filan :)

12. Ben yatıyorum...

Erdem kanal açılır problem degil sistem gerek 9 ayı bulur

Anime izlemeyi düşünmüyor.

13. Ya bari en kolayından başla Naruto Shippuden'den bi bölüm izle :) :D

14. fransız kaldımda yazılanlara :)
    pekala :)))

15. o_O o_O

Neyse bende yatıom size iyi geceler keyifli sohbetler...

16. modum diyesim geliyo ağız alışkanlığı animede mantık aranmaz ve mantıksızdır iyi geceler

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  17. Asıl animelerde mantık var ... :)

Çizgifilmde şekilsiz belirsiz canavarlar filan var :D Ama burda eli yüzü düzgün insan dolu (Bazı canavar animelerini saymıyorum , Naruto , Bleach ...)

İşte benim animem :3

GITS : S.A.C 2nd GIG

18. amaç ortalığı kızıştırmak :D

19. hhhhhhhh :D

Ama harbiden animeler dünyası bi başka be .. iyiki o kanalı izlemişim :) Zaten Ghost in the Shell'e de oradan başladım :D İlk izlediğim anime oydu :)

Ve izlediğim / izleyeceğim o kadar animjeye rağmen hala otaku değilim :(

20. :) bir gün dersin :)))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.