Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Botlarla karşı oynamak zor be (veteran veya expert e alınca :D ) tank a c4 yerleştiriyorum 5 kişi tank yanında patlatım c4 ü 6 kişi ve bende öldüm hepimiz havaya uçtuk (havaya uçtuk derken gerçekten :D )

neyse şimdi biraz daha oyanasam mı diye düşünüyorum :D helikoptere c4 yerleştirmeyi planlıyorum :D :D :D :D :D

2. sen bizim face gurubuna gel tam manyaklar var

3. Ben bıktım sen hala bıkmadın şu eski şeylerden :mad::mad::mad::mad::mad: Amaç ?

Bu yeni forumu da kirletme istersen boş espiri mesajları ile ?

4. oyun hayranları olarak kasdettim sakin ol

5. herkese merhaba sevindirici haberlerim var :D
    varlık admin buraya geliyor :D :D

6. -_- Bana ne :D ben modları pek sevmem zaten tek sevdiğim karanlık mod bir de kıyametdir gerisi şişirmedir... :p

7. kimse yokmuu

8. Var :) Bu arada Varlık admin kim acaba önceden görmemiştim.Başka çarlarda baktım ama.

9. Ne zaman geliyor ? :D

10. might_y

might_y User

Merhaba :)

11. valla tam bi saat sormadım sadece 1 gece uğramasını istedim :D eskilerin yerinide söyledi bi bakayım :D

12. Selam :)

Nisekoi Ep.6 da kaldım. Ve ... kala kaldım :O

Olay şöyle ;

Ichijou , dev bir Yakuza örgütünün liderinin oğludur. Bir gün yolda yürürken kazara bir kız ona dizi ile *pat* diye indirir :D Kıytırıktan bir özür dileyerek uzaklaşan bu kız , aslında okula yeni transfer olmuş Amerika'dan büyük bir ganster örgütünün liderinin kızı Kirisaki'dir.

Yakuza ve Gangserlerin savaşmaması için örgütlerin liderleri bu ikisini sevgili yapmaya karar verirler. Ama Ichijou ve Kirisaki birbirlerinden acayip nefret etmektedir !!!

Ichijou'nun ise asıl beğendiği kız Onodera'dır. Onodera'da Ichijou'yu sevmektedir ama bir türlü söyleyeymemektedir. En son Ep.6 da söyleyecekti ki ... (Neyse aşağıda anlattım) yine söyleyemedi.

Ichijou'nun ise asıl olayı , 10 yıl önce bir kızla tanışmıştır ve ona bir söz vermiştir. Kız anahtarı alırken Ichijou'da bir kilit almıştır. Kız ise beraber olduğumuz zaman , bu kilidi açacağız demiştir. Ichijou ise hala o kızı aramaktadır. Hatta Onodera olduğunu düşünmektedir !

Çok iyi bir komedi ve aşk üçgenine sahip olan Nisekoi gayet güzel bir anime , Ep.19 için sabırsızlanıyorummm

----------------------------------------------------------------------

Bu arada Onodera Ep.6'da az kalsın hislerini söyleyecekti dimi ... siz öyle sanın :D

Onodera Ichijou'nun elini tuttu , sana uzun süredir söylemediğim birşey söyleceğim dedi ...

Ben ...

dedi ve tam o anda camdan bir beyzbol topu girdi ... tabii o romantik an yerle bir oldu ...

NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN ?

----------------------------------------------------------------------

GITS'den sonra en sevdiğim animeyi buldum sanırım :)

Beyhan şimdi gel luni dede masal anlatsın :D

13. geldim loniii

hadi ama bak künefe soğicak

küstüm sana gelmiyosun hiç hıh gidiyorum ben :p :( :( :(

iyi geceler :(

Son düzenlenen: 13 May 2014
  14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar iyi forumlar herkese. :)

15. Öncelerde ... 2010'da kendi klanımı kurmuştum. TR3'de ,

EIC Alpha Filosu.

O zamanlar çok eğlenmiştik klanca , birkaç kişiydik ama gayet iyiydik. Şimdi o klana ne oldu hiç bilmiyorum ...

Bir de , LOONIE TUNES iken bir klan ile LoW da kasılıyorduk ... (tabii ONLARIN Klanında değildim)

Sonraları hala Nostromo ile dolaşıyordum (öyle deme ama goliath kesiyordum :D) sonrasında biraz tedirgin bir halde onlardan Vengeance için bir miktar kredi istemiştim ... tamam dediler ;

Ne ? Bu kadar mı yani ? (dedim içimden)

Sonrasında bir baktım , 9M kredi !!!

Hemen açık arttırmayı açtım , direk Vengeance'a krediyi bastım ve gelince oley ! Vengeance benimdi ! Bu benim için büyük bir sevinçti. O günü dönüm noktam olarak bildim. Çünkü Vengeance alır almaz doğal olarak kasılma gücüm de arttı , ama LF2 kredili olmadan önce , MP1 lerim vardı. Çok güçsüz vuruyordum. Sonra o update geldi ... LF2 ler kredili olmuştu !

Elimde (o zaman NEZO'daydım) çok kredi vardı ve direk LF2 lerimi fulledim. Aman allahım , hayallerim yavaş yavaş gerçek oluyor ! Dedim.

Sonraları Goliath Enforcerlar ile denk bir şekilde kapışmaya başladım (tabii can farkı yüzünden onlar yeniyordu , ama kesilmiyordum :D) ve 12.Sv'ye ye geldim.

Bayağı bi krislerde dolandıktan sonra ''Bi koraan haritasına giriyim dedim''

Girince ilk gördüğüm yaratık SABOTEUR oldu :D

İlk bakışta onları güçlü sandım. Meğersem güçsüzlermiş. Hemen onları kesmeye başladım ... Inerceptorundan , Barracudasına ... ve sıra gelmişti Annihilator'e ... zordu. Ama imkansızı başarmam gerekiyordu !

Bir kaç kez patladım belki. Ama en sonunda azmettim , ve hız konfimi açarak uzaktan uzaktan kesebilmiştim ! Oleydi bana , yaşasındı ! Annihilator kesmiştim. Ve o günden beri korsan haritasında takılmaya başladım.

Tabii o zaman ismim Hatsune Miku olmuştu.

Sonraları oyunu uzun bir süre bırakmıştım. Geri döndüğümde ise asıl serverim TR4 e baktım ve ... ''Yeni bir başlangıç yapmalıyım ... '' dedim.

TR3'e baktığımda ne göreyim !? Birsürü LF3 ve B02 ! Hemen TR4'ü terkettim ve TR3'te kısa sürede gelişe gelişe Goliath oldum.

Şu an full değilim. Ama fena değilim ,

120K kalkan ,
    3K hasar
    261.000 DP (ArGe yapacağım)

Yani ... nereden nereye gelmişim. Tabii bu 2010'dan itibaren. Keşke 2008'li yıllarımı çok hatırlayabilsem. Niki de söyleyeceğim ama dediğim gibi ... unuttum.

Anaa EIC Alpha Filosu hala yaşıyormuş :D

SS'si burada (Hata : 2012 yılında kurmuşum :))

BURADA BİR ZAMANLAR RESİM VARDI..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2014
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  16. Rütbeye bak ben tek başıma klan rütbesini 428 yapıyorum :D

17. herkes sen değil bende değil herkes kim ?

18. Herkes sende değilsen bende değilsem kim o zaman ? :D

19. sen kimsin ben kimim biz kimsin

20. Biz kimsin ? :S

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.