Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Tamam bekliyoruz :)

2. Medya bölümünemi ?

3. Bitti bile ohoo :D Konu adı Çok Yakında : Deneysel Tasarımlar !

4. nerde medyadamı ?

5. Deneysel Tasarımlar nereye ait sence ? Update & Fikir de -_-'

6. KARANLIK

KARANLIK User

Efenim konu tanıtımını bekliyoruz baştan söyleyeyim şahane bahane bulurum :) Nasıl kurdum bu cümleyi ya :)

7. :D :D :D :D :D :D :D :D

MOD um zaten 2-3 gün sonra o tanıtımı değiştirip gerçek konuya gireceğim çünkü birde özelliklerini iyice düşünmem lazım. Buradan bir geminin resmini hadi çatlamayasınız :D diye gönderiyorum. Tanıtımda 1.ci gemi oluyor.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Çok iyi hazırlamalısınız iddalı konular var iki tane favorim var açıkçası :)

9. Ve bunlardan biri kesinlikle benimkilerden değil :D

Ya ben o kadar görsel destek yapıyorum hikaye uyduruyorum oyuncuların istediği gibi yapıyorum gene beğeni yok :D :D :D (gerçi Tetrax önceki forumda bayağı bir oy almıştı ama ..)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Şöyle ben oyuna artı olacak konulardan çok oyunun eksiklerini tamamlayacak konulara daha çok değer veriyorum diyebilirim.Tabi bu benim kendi fikrim herkese göre değişir.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. O da var tabii :/

Mesela SAR-01 in oto roket alıcıda olmaması çok kötü en sevdiğim roket birde :D

Ama bu deneyselleri eminim herkes sevecek :)

12. KARANLIK

KARANLIK User

Önümüzdeki maçlara bakalım tabikidie konunuzu değerlendirip eksiklerini açıkça söyleyeceğim hiç tutamam elimi. :)

13. o muhteşemkelimesini du
    sar1 eco-1den daha kötü 5k emme yapıyor eco-1 10kvuruyor ortalama ama genelde ben sar2 kullanıyorum görevlerde çok rahat herşeyi kesmene yardımcı oluyor

14. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D

15. İyi Geceler sayın Smodum Yarın Gorusmek uzere Kendınıze Iyı Bakın Salıcakla :D

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar iyi akşamlar :)

17. Hos geldınız Modum sizede iyi akşamlar
    :)

KARANLIK bunu beğendi.
  18. KARANLIK

KARANLIK User

Hoş buldum teşekkürler nasılsınız nasıl gidiyor forum :)

19. İyiyim modum Tesekkur ederım siz nasılsınız Forumda Oldugu Gıbı :D Harıka Guzel admınlerımle Modlarımızla Gidiyor ıste buyrun cayımızdan ıkram edelım :)
    Afiyet Olsum Modum :)

20. KARANLIK

KARANLIK User

Aha büskivi :) Şimdi mutfağa gidip alayım kilo aldırtacaksınız :) Saolun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.