Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sanmam mutlaka "musallat" gibi bir virüstür silsende gitmez geri gelir

2. Norton yükletecektin arkadaşım :)

3. _DODGE_

_DODGE_ User

ram o yüzden kasıyordu anlaşılan bundan 2 ay önce oyunlarım siliniyordu yavaş yavaş

pc de veri kayıpları oluyordu son kurbanı ise general oyunumdu (zor yüklenen bir oyundu ama seviyordum :( )

Her neyse uğraşacam

4. norton bir işe yaramazdı direk devre dışı bırakıyor

5. Generalden kastın *********** ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2014
  6. _DODGE_

_DODGE_ User

Win7 ye zor yüklenir hataları bol olan bir oyun :D
    aynen Bu virüsü kim yazdı ise off ya bunu bulanın allah kahretsin illet bir şey bu arada internete gezdiğimiz yerler silinmiyor mu arşivleri kast ediyorum arkadaşlar yardım edin biraz bu abuk sabuk sitelere giriyor anca buraya işlem yapıom başka bişi yapamıom

7. siliniyor 2 yıllık olunca

8. _DODGE_

_DODGE_ User

saolasın bios dan bip sesleri geliyor elimde can verecek pc

Proftites diye bir dosyadan yayılıyor bu illet avira şu an 400 tane dosyayı bloke etti aktifleştirmeyi başardım :D

9. abim bios yazılımdır bir pili birde ufak bir çipi vardır :D

10. _DODGE_

_DODGE_ User

bende biliom zaten benim demek istediğim hata post sesleri bunlar biosun sesleri

hani açılırken bazen hata verir böğüre böğüre bağırır pc bip diye onlar o sesleri bios çıkartır (anakartın yazılımı olduğunu biliyorum bende :D )

11. Geçmiş olsun dodge kalan sağlar bizimdir :(

Bu arada bayılırım **** ye her bir serisini oynadım G**** , Ge****** , T*********** ve K*****. T**********'i oynama fırsatım olmadı pek. Ama neyse

En iyisi bence Z*********** :)

12. cpu hatası olabilir yada cpu aşırı ısınmış olabilir

13. _DODGE_

_DODGE_ User

Generalsin tüm sürümlerini sildi hayvanat age of u da sildi gebertecem bunu off offff

14. ne z***** u ya en iyi r********* bi kere Havocla oynanan (niye yazdım bilmiyorum) inşallah r****** çıkar oyunun sonu çok saçmaydı

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Oha şu an ne yaptığını tahmin bile edemezsiniz pcde back door açtı cmd açılıp duruyor Çıldırtı beni kodlarla boğuşuyorum sinirim bozuldu allahım yardım et bana

16. Ah evet o oyun da güzel ama Z***********'un yanında fıss :) Ama Z************'un tek dezavantajı : Görevler çok zor be bilader :mad:

R********* de biraz ne biliyim ... aşırı kolay. Tek zorlandığım bölüm Mobius ile araştırma binasından kaçtığımız bölüm yani. Birde Evolution Of Evil leveli zor.

Dodge bence 3 kulhuvallah 1 fatiha okumaya başla :)

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Onu geçtim türkçe mealli kuran okuyacam pc başında namaz kılacam o duruma geldim :eek:

18. şunun bir şekilde resmini çek yaaaaaaa

19. Her şerde bir hayır vardır ... ;)

20. o_O inşallah

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.