Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FENOMEN tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atici

atici User

merhabalar :D acaba chat i itiraz bolumu sadece bana mi kapali arkadaslar :D gun asiri ban aliyorumda :d keske su ban olayi yerine kufur veya uygunsz kelimelerde .... gelse degil mi chat olmadan oyun oynamak mantiksiz . yeni forumda bnlari goz onune alssalr super olmaz mi ?

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba hoş geldin. Ban şikayetlerinizi supporta yapınız şimdilik. Herhangi bir öeneriniz varsa chat için update ve fikir havuzuna yazabilirsiniz.

3. atici

atici User

iyide sohbet ediyorduk sikayet etsek de para etmez :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba huzurlu bir aksam gecirmeniz dilegiyle...

5. FENOMEN

FENOMEN User

:D bi deneyin bakalım. Haklıysanız banınız açılır
    Merhaba hoş geldin :)

6. Nefes

Nefes User

Fenemon modum hic gitmemistimki ben buralardayim geziniyorum oyle kendimce:rolleyes:Sizde hosgeldiniz:)

7. Merhaba :) Hepinize iyi akşamlar.

8. Nefes

Nefes User

Iyi aksamlar hosgeldiniz.

9. Hoşbulduk. Nasılsınız? :)

10. Mirheba tekrardan :)

Bir Nesef bir... Bir daha nefes. Derin derin nefes :p

11. Nassınız efem :) Eski forumdaki nickinizi bir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim acaba :)

12. Teşekkürler iyiyim.Siz nasılsınız? :) Eski forumda takılmazdım yenilerdenim diyebilirim. :)

13. Nefes

Nefes User

Tesekur ederim allah uzun bir ömür saglıklı nefesler cektirmesi dilegimdir

14. :) Ben de iyi gibiyim uğraşıyorum öyle :)
    Hımus. Anladım :) Hoşgeldiniz o zaman :p

15. Nefes

Nefes User

Bana soruyorsaniz eskiden gölgenizdim artik nefesinizim:D

16. Hoşbulduk :p
    Amin Modum :)

17. Tam size de soracakken yettiniz modum :D Nick değiştiren baya bir kişi olmuş :p Tanıyamıyorum eskiden tanıdıklarımı da :D

18. Her zaman bir parçanızım heasbı.O da iyi modum :)

19. Nefes

Nefes User

Ben sizi taniyorum aslinda fazla degistiren yok yeni bir sayfaya ilk kelime farklı olmalıydı bende bu nu yazdimo_O

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.