Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Siz dikkat edin yinede :D

2. Selam forum :)

Geçen gece 2:00 ye kadar Sailor Moon albümünü kurcaladım bulmak istediğim bir müzik var bir türlü bulamıyorum :/ şimdi araştırmaya devam Sailor Moon R albümünde sıra ...

Dükkanıma da güncelleme yakında gelecek bu gün görseller üzerinde çalışacağım :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Hoşgeldin loonie ne var ne yok ?

Soruyorum İzmir nasıl bir yer ?

MaXiMuS bunu beğendi.
  4. Bir kere efsaneler yanlış :) İzmir'in kızları her yerde değil , bölgeye göre güzel. Mesela burada , Gediz'de kız görmek istemiyorum diyebilirim. Ama Konak , Alsancak gibi yerler iyidir :)

Sonraa ... havası iyidir felan , İstanbul gibi trafiği yoktur kesinlikle :D Çok bir şey anlatamam yani.

5. Merhaba arkadaşlar ben geldim... :(

6. Hoşgeldinn hakan hayırdır nolduu

7. Selam DODGE , Selam Yavuz abi :)

Arkadaşlar izninizle dükkanıma getireceğim güncelleme için çalışıyorum ama buradan kopmam en fazla 1-2 post kaçırabilirim :/

8. abi canım sıkkın ya oyun veled dolu göz göre göre spearhead e kesildim bu gün her şey ters babam makinaya program yüklemiş kasmaktan oynayamadım silene kadar tepem attı kapa tuşuna bastım öyle sildim.

abi bi kişi için 30 tane adam kesmeye uğraşıyor bu kadarda veled olmaz ya ...

sövecem sayacam bu arada o miralay efendi var ya onu bulduğum yerde canını okuyacam arkam var diye artislik yapıyor...

9. :D boşver yaa ben bak pvp atıyorum ohh mis herkes eşit istediğine dayıyosun mermiyi bitiyo :D Aleyküm selam Ayberk :)

10. Kız güzelliğinden bahsediyorsak güzel kız etrafta çokta ingilizce gibiler....Anlıyoruz ama konuşamıyoruz....

11. Abi ben tr3 de adam bırakmayacam kafayı yedirtiler bana ben şimdi sesizce takılıyorum ama ileride adam bırakmayacam gelen geçeni kesecem...

12. hiç kafa yormaya değmez valla bunu anlamak için gemiyi banlatmak gerekliymiş onu öğrendim :D Hiç kimseye değmez o tr3 :)

13. Miralay :D Şu vega değil mi bizim Kirito'cu :p

:eek:

14. Sempromu kalkana attım Kalkan'a geçmedi :( Güncellemede 0 yazıyor 3000 semprom boooş :(

15. erdem üstüne 1 tane seprom daha at düzelir

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  16. valla bilmiyorum...

17. herkese merhaba :)

18. Künefecii napıyon bea :D

19. yarın künefe yemeğe gidiyorum plan yapıyorum sen :D

20. Deneyeceğima ağabey.
    Hoşgeldin reis :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.