Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Girmeyi ver olur biter Kimse istedi diye ban yemez bende yaşadığımdan diyorum Sen burda bunları yazıyorsan aslında oyunu oynamak istiyorsun fakat bazı şartlardan dolayı şuan için nefret duyuyorsun Banada öle oldu

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Yine kader mahkumuyum keşke 10 kere ağırlaştırılmış sınırsız yeseydim...

Yine buradayım maalesef...

3. Herkese günaydın İyi oyunlar iyi forumlar

4. Selam FURKAN :)

Az önce bir Sailor Moon AMV izledim çok başarılı bir montaj yapmış arkadaş. Video linkini atmak isterdim ama belki sonra ...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada , 15 Tatil nasıl geçiyor sizin ? :) Ve imzaya ihtiyacın var mı ? >:]

5. Merhaba arkadaşlar :)

6. Hoşgeldiniz modum

7. Selam MOD'um :) Bakıyorum imzamı beğenmişsiniz ^^

8. Merhaba arkadaşlar. Günaydınlar

9. Günaydın MOD'um :)

10. Ben geldim... s.a

11. Aleyküm selam ... DODGE sen misin ? Böyle bir hesabın vardı hatırladığım kadarıyla

12. Arkadaşın hesabından girdim dün gene bann atılar...

sinirden gittim sabah sabah baskın yaptım üstüne 3 kişi gelince daha da bir çıldırıp gelen geçeni dümdüz ettim neyse keyfim yerine geldi.

Full havoc goliath binbaşı ile vs attım sepromsuz kestim :D

İstersen DO ya girelim görevin kasılmaya ihtiyacın felan varsa yardım edebilirim.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2015
  13. Ben de Full Havoc Spectrum adam kestim bacak kadar ekipmanıma bakarak :D Mesele taktik meselesi ...

Ben DO'ya girmiyorum artık ... düzgün bir pc ye sahip olana kadar da girmeyeceğim. Çünkü bir kere baskın yaptık biliyorsun olanları :D Netbookta oyun oynanır mı ya NETBOOK ta neler çekiyorum bilsen ...

14. Ben seninki kadar beter bi laptopdan oynuyorum :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  15. Kardeşim rizelisin heralde???

16. yok değilim arkadaşımın çarı :D bu...

ben sivaslıyım. :D

Son düzenlenen: 27 Ocak 2015
  17. Toplam rütbe puanı 2.614.363

Bir sonraki [​IMG] Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 3.889.638 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Kurmay Binbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 0.

Bu gidişle albay olamıcam :(

18. ben daha uzman yüzbaşıya gelemedim :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  19. 3 senedir oynuyorum Sen heralde yeni başadın gerçi rütbelerde eskisi gibi değil Yüzbaşının 1.100.000 olduğu bir server biliyorum

20. Ne yenisi DODGE VİPER ım (Hakan) ben...

oyunun başından beri varım 5 senedir tr3 deyim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.