Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DODGE VİPER misin? Arkadaş seni kaç tane forum hesabın var :D

2. 3
    tane :D

3. :D birini bırakıyon diğeriyle geliyon :D

4. Keyfimden kullanmıyorum bunları heralde :D

Bann yedik ondan :D

şimdi bana dün dediydi kıyamet admin sana sınırsız atsalar sen 1 hafta sonra geri dönmek istersen ne olacak diye sordu :D

bende dedim beni çözmüş... :D

Dün sinirden gerçekten bırakacaktım düşündüm ya he he de geç takma kafaya boş ver dedi içimde ki ses :D

sabahta şimdide bir ton binbaşı kestim full havoc 1-6 da katliam yaptım :D kafam rahat şimdi stresimi boşalltım :)

5. Adam kesmek ilaç gibi geldi anlaşılan moral yerine geldi :)

6. :D e yani bu bide binbaşı full + fuller olunca :D

ilaç gibi geliyor bu oyunda ki en sevdiğim şey adam patlayınca *pat* sesi :D

en sevmediğim şey ben patlayınca çıkan o ses ve bana birden fazla kişinin dalması

7. Her patlayan senin gibi olsa oyuncu kalmazdı bu oyunda Bunlar geçici şeyler bende sinirlendim mi gider 1000 tane adam keserim keyfime bakarım :D

8. ya yok ben patladığıma kızmadım dün adam beni kesti chatde dedim gel buraya akşam akşam tepemi attırdın dedim adam bana artist martist felan dedi cm onu banlayacağı yerde beni bannladı. İşte ben buna kızdım yoksa 50 defa patlayayım üzülmem sonuçta oyun bu patlarsın patlatırsın ama CM in taraf tutuması çok gıcığıma gitti.

onu da bulacam :D

bahsettiğim kişi siyah inci...

9. Cm taraf tutmuyor emin ol Cm lere zaten oynadıkları serverler görevlendirilmiyor başka serverlerde cm lik yapıyorlar Taraf tutma diye birşey mümkün değil ancak yanlışıkla atmış olabilir Öle bir durum oluncada supportta mesaj at ve bann ını açtır Eğer karşı oyuncuya herhangi birşey uygulanmazsa resmini çekip supportta at

10. Yok adam zaten beni tehdit etti şimdi bannı yiyeceksin meraklanma felan dedi...

Allahtan 2 saat yedim ama ben ona ne yaparım bilmiyorum onu bulunca geçmiş olsun...

11. KARANLIK

KARANLIK User

Daha sakin lütfen daha sakin öfkeyle kalkan banla oturur biliyorsunuz :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve .*GöKMeN*. bunu beğendi.
  12. :D doğru dediniz modum burada işler böle

13. Modum adaletsizlik görünce gözlerim kararıyor öfkeden uçuyorum...

Elde değil neyse bu oyunun sevdiğim yanı ise en azından beni kesenleri kesebiliyorum...

14. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :)

15. Hoşgeldiniz Admin'im :D

16. Bugün beta ve gammayı açıp yaptım üstüne tekrardan
    Sizede iyi geceler Adminim siz önceden S Moderatör değilmiydiniz? Ben öle hatırlıyorum

17. Teşekkür ederim hoşbuldum. :D :)

Teşekür ederim. :) Eskiden SMod'tum fakat forum ekibindeki bir takım değişiklikler sonucunda Admin oldum. :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Sa arkadaşlar, evet daha önce S moddu şimdi Admin :D

19. A.selam Smod'um siz de hoşgeldiniz. :)

20. Yeni görevinizde başarılar :) Adminlik hiç birşeye benzemez :)

Bi kaç gündür kafama takıldı :D sonunda durumu öğrendim Umarım tüm FM ve SM ler bigün adminliği hakkıyla alır

Benimde kafamda bazı düşünceler var ama yapsammı yapmasammı dye gidip geliyorum Bazı yerlerde tecrübe edindim ama bunu becerebilirmiyim bilemiyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.