Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O şekildeki teknik olaylara bakmıyorum maalesef. :D

Aşırı yüklenmeden sigortalar yanmış sanırım. :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve MaXiMuS bunu beğendi.
  2. Faturayı görünce aşırı yüklenmiştir normaldir 600 tl bende olsa 600 tl oof Full+Full Aegis :D

3. MaXiMuS

MaXiMuS User

Adam haklı x1 le kapı yaptırıyorum :D
    hayırlı olsun :D kabus :D
    ne eagisi yahu sen zaten maximus un hesaba giriyorsun gemi full + full dan azıcık fazla vuruyor :D

4. Benim gemi de işte full+full vurmuyor ama full+full'ü vuruyor :D Reel oyuncuda olsa bu ekipmanlar serverlarda adam kalmaz :/

TheDarkMen_2 ve MaXiMuS bunu beğendi.
  5. MaXiMuS

MaXiMuS User

geçenlerde en son 300k yakın bir vuruş yapmıştım :D fazlası zarar :D

6. Hasara değil , enkaza bakacaksın ^^ adam ölmüş müdür ? Evet :D

Bu arada merak ettim bana ekipman bilgini (Kaç LF4'ün var ? LF4'ün Sv.16 geliştirmesi ile biri kaç vuruyor ? Geminin tasarımı ne felan ... hesaplayalım doğru mu yanlış mı ^^

7. MaXiMuS

MaXiMuS User

yaklaşık 10 tane lf4 16 lvl 10 tanesi 10 lvl geri kalanı 4 lvl :D gemi tasarımı farketmiyor :D 1 tanesi ile vurmayı hiç denemedim :D

8. 36 LF4 var diyelim (Sv.16 da yüzde kaç oluyor bilmiyorum fakirlik :() tahminen %6 desek Sv.16 da 192 olur.

392x10=3920

10 tanesi de Sv.10 , bu da demektir ki +60 eder ,

260x10=2600

Kalanı Sv.4 , 16 LF4 kaldı geriye 36'dan ,

224x16=3584.

Toplayalım ; 3920+2600+3584=10104.

UCB-100 vurduğunu varsayarsak ; 10.104x4 = 40.416. Seprom , DMG-B02 ve geminin ENFORCER olduğunu varsayarak ;

Seprom = %20
    DMG-B02 = %10
    Enforcer = %10

Toplarsak %40 eder. 40.416'nın %40'ı ise ; 16.166'dır. >> 40.416+16.166 = 56.582.

Bu hasarla RSB sıkıyorsun desek ;

56.582x5 = 282.910 yani vurduğun hasar mümkün ^^

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Günyadın forum ne var ne yok ??

10. Ben varım diğerleri yok :(

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar herkese :)

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhaba modum sınırsız bann yedim fakat ben sınırsız yiyecek kadar bir şey yapmadım ben konuşurken chatde birileri küfür ediyordu sürekli sanırım cm beni yanlışlıkla bannladı açılma imkanı var mıdır support a mesaj attım.
    Hoş geldin :) oyunda teke teke gel dedim adamın tekine gitmiş 3 kişi çağırmış sordum adamlık mı bu dedim evet dedi ne günlere kaldık ya :(

13. Selam SMod'um :) Ben demiştim , uzun zamandır hakediyordunuz bu rütbeyi , mutlusunuzdur inşaallah yerinizden :)

:D Bu oyunda böyledir. Aslında kültürümüzde böyledir , çocukla teke tek mahallede kavga etmek istersin çocuğun gözü korkar (göz değil anlayan anladı :)) civar mahallelerden arkadaşlarını getirir öyle gelir kavgaya. Yani böyleleri normaldir kültürümüzde gelişmiştir. :p

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Adalet yok ki ben gelecekte Türkiyeden ABD ye taşınmayı planlıyorum...

İnsanımız maalesef hile hurdadan başka bir şey düşünmüyor.

15. Loonie full+full'ü vuruyosunda beni bi indiremedin :D
    Türk insanı işte abi adam sabah akşam hile nasıl yaparım diye düşünüyor. Elin Amerikalısıda tedavisiz denen hastalıklara çare buluyor.

16. Günaydın forum

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Üstüne bide sınırsız chat bannı yedim supporta mesaj attım adamlar bann olmadığını söylüyor resmen troll geçiyorlar ya. :D

Bigpoint binasını c4 ile patlatacam :D sadasdasd

18. Beraber gidelim Hakan :D Döner bıçaklarıyla dalalım :D

19. _DODGE_

_DODGE_ User

İşin tuhaf yanı sinir olmadım yeni aldığım mouse un etkisi var sanırım :D

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  20. Boşversene sadece elim terlemesin yeterli. Valla benim klavye 8 senelik, mous'de 3 senelik :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.