Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Milli Piyango gibi ama talihli olmak istemediğimiz bir piyango :D

MaXiMuS bunu beğendi.
  2. Maalesef kural kuraldır gerekirse yapmamız gerekiyor. :)

Şaşırdım da çok gerek var mı bilmiyorum. :D

Teşekkürler size de günaydın. :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Bizim klavye 7 senelik sadece 4 tuşu çalışıyor yeni klavye 1 sene oldu alalı yeni klavyede de 2 tuş çalışmıyor eksiğimi eski klavyeden gideriyorum :)

Elim terlemesin yeter derken ? Eğer elinin tamamı mouseyi kaplarsa avuç için hava almaz ve terler.Mouse büyükse ve elin küçükse kesin terler.Onun dışında arkadaşların dediğide var.Birde mouse şekline bakılacak olursa terlemesi normal bence sanırım o kısım kauçuk.Bizim eski oyun mousesi kauçuktandı bu başka bir şey de olabilir.

Belkide sorun vardır kim bilir...Doktora gittin mi ?

Son düzenlenen: 7 Şubat 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Hayırlı sabahlar arkadaşlar

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Valla benim umurumda değil isterlerse sınırsız atsınlar...

Dun sınırsız chat banı yedim durduk yere gram sinirlenmedim çünkü hiç bir oyuna sinirlenilmez bunu öğrendim.

Hele DO nun bu son hali beni gerçekten soğuttu arkam var ben gucluyum kralım oyunda diyen tipler çoğalmaya başladı.

Amma velakin bizim adminlerimiz ve modlarımız yabancı forum adminleri ve modlarından kesinlikle daha iyi :)

Bana neden derseniz yabancı bir foruma "TÜRKİYE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ" adlı konu açılmış. Konuyu yazan turk IP ban yemiş :)

Bizimkilerin hakkınıda yemeyeyim.

Ama bir süre sonra forumda bannlama olmak zorunda bundan 3 sene once tum modlar istifa etmisti millet birbirine girmisti. forumda adminler yoktu yerine bu gun supporta tartistigimiz elemanlar getirildi adamların bisi bildigi yok eski teknik ekip daha iyiydi. (3-4 sene once ki)

Ama bizim forum adminleri ve modlarının yeri çok yanlış oyunun ust kurullarında olsalar daha iyi olurdu.

Neden derseniz gerçekten onlarda bizim çektiğimiz sıkıntıları dertleri biliyor. Ust kurulda olsalar oyunda bu sorunları kaldırtabilirler...

Başta ki elemanlar çürük çıkınca altda ki elemanlarda onların saçma kurallarına uymak zorunda kalıyor bir nevi ezilme gibi bir şey. en altda güçsüz oyuncular olduğu için onlar hep ezilmeye mahkum :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum görevlisi olarak üslubunuza lütfen dikkat ediniz.
    Normal bir dost olarak düşüncelerimi belirteyim sonuçta supportta ki adminlerimizinde bağlı olduğu yerler var ve onlarda belirli bir yere kadar işlem yapmaktadırlar. Bizler burada nasıl görevimiz dahilinin dışına çıkamıyorsak support adminlerimiz de aynı

İyi Forumlar

7. Yo elim hava alıyorda başparmağım terliyor özellikle. Kauçuk olan tarafta sıkıntı yokta plastik kaygan yer terleyince iğrenç bir hissiyatı oluyor.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. SA forum günaydın

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Asss

10. Selam forum :)

Bugün günlük sıralamada ilk 5'e girecem kararlıyım ! Foruma giremeyebilirim ,

11. En iyi kullanıcı sıralamasını diyorsun heralde

12. Onu ben profiline yazayım burada fişlerler direk :)

13. Merhabalar ,

Herkese hayırlı öğlenler diliyorum , iyi oyunlar arkadaşlar.

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Adminim üstde ki yoneticiler çürük çıkınca altda ki yoneticiler bir şey yapamıyor. Adamlara dun sinirsiz bann aldim dedim İP de sinirsiz bann gozukmuyor dedi tam 42 post attim dedim ben bu oyuna para yatirdim duzeltilmesini talep ediyorum dedim anca açtılar.

15. Reis mesaj yazmayı unutmuşsun.

16. Kas kas öldüm bea :) 1 milyon uri toplamaya çaşılıyorum Şuan 100 bin var 900 bin daha kasam indirim çekicem alfa beta gamma yapcam

17. Bende 100.000 olsa hemen harcardım :p

BlackGhost™ ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  18. Biriktirmek istiyorum çünkü biriktirdikten sonra indirim paket almak daha mantıklı Ayrıca %50 şeref desteği çıkınca çarşamba günü kapılara yüklencem İyi rütbe kasacağımdan albaylığa yetişicem Yaza kadar bilemem ama yazın albayı alıcam :)

erdem_korkmaz70 ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  19. İnşallah.

General olmaya ne kadar var :D (dikkat gülücük var)

Benim 2m RP var ama hala Binbaşı :(

Ama bende senin gibi kararlıyım abi.Tüm kapıları açıp %100 destek ile kapıya gireceğim.Tüm kapıları yaptıktan sonra ne olacak acaba

20. Argeyi bile şerefe göre dizdim Argeden %25 şeref puanı geliyor Gemi tasarımıyla %35 ediyor Üstüne haftasonu x3 tede çift destek alırsam %55 şeref desteğim oluyor Çarşambada 5 günlük %50 li alınca %105 oluyor Klanada istasyon kurdurcam %120 falan oluyor Yani kapıdan deli gibi şeref alcam

Sizin orda 2 milyona binbaşı olunuyorsa rütbeler gerçekten çok yüksek orda Bizim burda generallik 16 milyon istiyor General olmam mümkün değil çünkü uğraşsam bile general le aynı klanda oynuyorum Onu geçmeye çalıştığımı bilse vereceğini sanmam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.