Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardes x9 yetmez en az 5 yeni harita gerek.

2. Her insan için geçerli değil ama :)

Mesela iradem güçlüdür , düşüncem zayıftır kaybederim..

İradem zayıftır , düşüncem kuvvetlidir kaybederim..

İkisi zayıf söylemeye gerek yok tersi içinde söylemeye gerek yok.

Ama şunu da anlamak lazım her şeyin göründüğü gibi olmaması :) bu iradeden değil başka bir şeyden kaynaklanıyor.Fazlasını açıklamıyacağım forum kuralları olarak değil , hayat kurallarına aykırı...

Bu arada derin düşünüyosun ;)

3. Hayat zaten derindir ;)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Hayat derin ama derine kadar inemiyoruz o var ;)

Şunuda ekleyeyim sabaha kadar tartışabiliriz bu hayat konusu üzerinde..

Ayrıca Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek Full adlı klibi izlersen ve diğer videolarını iletişim ile mesela izlersen çok yararı olacaktır eminim.

Son olarak x-9 hakkındaki görüşlerin 5 harita değil ama 1 harita çıkarabilirler belki.

5. Derin tabii ama derine inmek baya bir bilgi gerektirir.

5 harita neden istiyorum ? 2 kasilma 2 pall 1 tanede pvp haritası...

İletişim derken ?

6. Bilgi sınırı olamayan boşluk gibi dimi ?

Hmm palladium haritası kesin gerekli o ayrı.

İletişim : Dikkat vücudunuz konuşuyor.

7. Bilgi aslinda bizi olusturan seydir. bilgi olmasa evrende cogu sey bilinmezdi.
    Allah her seyi bilgisiyle yaratmisdir ve evren onun bilgisi ile sekil almistir.

Vucudumuz dilden once konusur. Birinin yalan soyleyip soylemedigi vucud tarafindan dogrulanabilir.

8. Huopp fazla dalmışım öbür foruma muhabbet gitti :/

Bir şey söyleyemeyeceğim muahbbetin ipini kopardım çünkü :(

9. O zaman arkadaşlardan fikir alıp alıp burada ortak fikir haline getirip derleyeceğim.Sonradan eklenen fikirleride mantık çerçevesi içerisinde derler ortak fikir haline getiririm.

Şu an sadece x-9 haritası olarak düşünelim palla haritası konuları çok ve daha derin bir konu.

X-9 : Klan savaşının olmadığı , düşmanların giremediği , her şirkete özel 4-5 'te yer alan , dostların birbirine sıkıp NPC çalamadığı bir harita.

Şimdi maddeler halinde yazalım.

•Klan savaşının olmadığı haritayı herkes ister zaten oyundaki her alanda klan savaşı açık durumda başlangıç haritaları hariç , ama kasılma haritası yok.

•Düşmanların girememesi iyi olacak ama giremezlerse bu kapıda kalmamızın günlük veya haftalık olarak süresi olacak.Örneğin günde 3 saat gibi...(değişebilir)

•x-9a atlama kapısının 4-5 te olmasının sebebi e sonuçta serbest haritaya gireceğiz bir zorluğu olmalı elbet.

•x-9 da süre sınırımız oyun süresi boyunca işleyecektir.Mesela süre sınırı 3 saat ise 3 oyun saati oyun oynarsak süremiz dolacak ve sonraki gün girebileceğiz.

•Oyun süreleri birikmeyecek yani 1 gün girmeyip öteki gün girip 6 saat oynayacağız diye bişi yok.

•Süre sınırı haftalık olarak yenilenirse iyi olur çünkü birisi günde 6 saat boş vakit bulabilir , birisi günde 30 dakika vakit bulamaz.Haftada 15-20 saat aralığında olabilir mesela.

Evet tartışalım , Lütfen..
    Şimdi bu tam olarak ne demek oluyor ?

10. Öncellikle bu bir strateji taktik savaş uzay oynudur savaşta ben buraya giremem vs gibi şeyler olamaz.

Dost sirket kesinlikle sikmamali ona karsiyim zaten.

4-5 gorev haritasidir bazen bir yaratigi bulmak icin cok ugrasiyoruz.

11. Dostum 4-5 haritası sadece x-9 a gitmek için bir yol ve muharebe(PvP) haritası olduğundan x-9'a gitmek zor olacak.Zorluğu olsun , serbest olsun.

Düşmanlar girerse nasıl rahat kasılacağız ? Zaten düşman her yerde rahat verilen bir yter olmalı ve bir süresi olmalı değil mi ama ?

12. Ben sandım o sure 4-5 icin gecerli... Ha x9 icinse olur. Battery low ! Uyku lazım :)

13. Yo yoo :) o benim hatamdı sen doğru okudun 4-5 harita sınırı yazmıştım sonra tekrar okuyup düzelttim :)

Ama battery low , tuttum bu cümleyi :)

14. beyler aklımda bi fikir var ama resim yapamıyorum pc yok :D

15. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

NOT : Yine muhabbet farklı yerlere gitmiş aman dikkat edin bazen elimiz menü'ye gidebiliyor. o_O

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

4-5 hic sevmiym:)baskan yerden gidilse...dogru sınırsız olmamali cilkini cikariyorlar sonra .low batte degilde daha baska yaratik yokmu biktik onlardan bu sira.zor yaratiklar desek level dusuk arkadaslara- kolay desek level yukseklere haksizlik olcak hercesit olmali yaratik.ayni sirket icinde olcagi icin yaratgini calamicak seni patlatip...denge vermek icin birazda zorluk koymali yoksa olmaz.:D

17. Tam olarak anlamadım. :confused: :eek: o_O

18. Arkadaşlar birlikte oluşturacağımız konumuzda

Hikaye Bölümü : Kapının nasıl varolduğu ve nelerle karşılaşacağımız

Kapıdaki yaratıklar : Dp, kalkan, yaratıkların vuruşları ve ödülleri

Kapıya nasıl gidileceğini veya nasıl açılacağını, kapıyı nasıl bulacağımızı

Kapının sonunda alacağımız ödüller

Bu şekilde konumuzu oluşturacaz Bununla ilgili konuyu oluşturana kadar bi konu açıp bu durumu orda yazışarak konuyu orda oluşturalım Görsel ler üzerinde araştırma yapacağım Map için arka plan resmi arayışına gireceğim

BlackGhost™ ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:)adminim hayal kuruyorduk yasaksa yazmayiz bir plan yapalim dedik sonrada anket olustururuz falan ama size yakalandik :)

20. Onda bir sıkıntı yok ama en azından hayal kuruyorum diye bir giriş yapsaydınız. :D :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.