Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aslında abi bunu GG olarak düşünmememiz lazım.

Yani kasılma kapısı olsa x-9 kasılma haritası gibi.Neden GG anlamadım.

Son düzenlenen: 15 Şubat 2015
  2. GG değil neleri hazırlamamız gerektiğini yazdım Low gibi bir kapı hazırlayacaz Low x3 haritasında ise bu kapıda x6 haritasında olacak

3. MaXiMuS

MaXiMuS User

Merhabalar :)

4. Adminim forumda admin panelini silsem ne olur acaba :D :D :D :D

5. SWAT'lar FBI ajanları filan evini basar , bomba , füze ateş ateş ve boomm :cool:

Hayırlı öğlenler forum.
    Çok güzel bi konu olacak :)
    Ama abi Low kapısı gibi kapı için konu hazırlarsak herkesin girebileceği , sınırı olan , dengeli bir kapı nasıl yapacağız yani normal bir harita olması daha mantıklı olmazmı.Şimdi arkadaşlardan fikir alalım low gibimi yoksa normal kasılma haritası mı olsun diye.

6. Sizler nasıl düşünüyorsunuz Ona göre kapının ne şekilde nerede olacağını ve nasıl girilebileceğini yapalım

Bide sizde oluyomu arkadaşlar düşmanla savaşıyorum genelde düşman portalden atlayacak ken ve canı hiç yokken güvede vuruyorum 3 kere 5 kere miss çıkıyor Adamları kaç kez kesemedim cepahne boşa gidiyor

Son düzenlenen: 15 Şubat 2015
  7. #KARANLIK

Modum konuşmacı köşesine konuyu açmamın sebebi fikirleri orada derleyip toplayacaktım ve sonunda herkesin mantıklı düşüncesinden sonra güncelleme fikir havuzu bölümüne güzel bir konu açacaktım.

Konuyu neden kilitlediniz bir anlam veremedim ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geyik amaçlı bir konuyu ancak bu bölüme açabilirsiniz.Açtığınız bölüm yanlış bölüm izin veremeyiz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  9. Buraya yazarsam bir çok kişi rahatsız olacak ve burası karışıklık içinde olacaktı.Bu yüzden konuşmacı köşesine yeni açmıştım.

Açtığım konu fikir değildi , fikirleri biriktireceğimiz yerdi.

Şimdi nereye açmamı öneriyorsunuz ?

Buraya yazarsam ortalık karışır neyin ne olduğu belli olmaz.

Bence Forumda ortak fikir oluşturacak kişilerin tartışacağı bir yer olmalı.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Fikirlerinizi kişisel olarak güncelleme fikir klavuzuna açabilirsiniz.Herkes kendi fikrini kendi vermekte özgürdür.Bu şekilde fikirlerin toplu olduğu bir konuya işlem yapamayız merkeze iletemeyiz.

İyi forumlar

11. Haklısınız ama şunu anlamadınız modum fikirlerin toplu olduğu derken söylemek istediğim çoğu kişiden fikir alıp mantıklı fikirleri derleyip tek bir fikir olarak konuyu sunacaktım.

Neyse fikir havuzuna açtım.

12. Selam millet.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. a.selam. Hoşgeldiniz :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  14. Hoşbulduukk modummm

Forum çok sessiz..

15. MaXiMuS

MaXiMuS User

İyi akşamlar :)

16. Konuyu oylasaydık iyi olcaktı Oylamayı açmamışsın :( Bide konuyu geliştirmeye devam edicez Bi kaç kişiden yorum aldım ve 3 şirketinde maplarının görüntüsünün aynı olmasını beğenmemişler Bunun üzerinde çalışacağım

17. Abi anket açmayı unuttum konuşma köşesinde kapanan konuyu düşünüyordum anketi unuttum...:(

Modlardan rica edeceğim 3 seçenekli (Evet , Geliştirilmeli , Hayır) anketi eklemeleri için.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  18. 2 yeterli bence evet ve hayır seçenekleri olsun yeter Zaten konuyu sürekli geliştiricez Bize neyin olması neyin olmaması gerektiğini üyeler sölesin yeter

19. Daha mantıklı , evet cevabının yanına parantez içinde ''ya da geliştirilmeli olarak yazarsak daha çok oy alırız belki ama neyse 2 seçenek yeterli.

20. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

Yine ortalığı dağıtmışsınız toparlamak zorunda kaldım.

Hiç bir şey olmaz çünkü forumda admin paneli yok yani bizde yok. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.