Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bende gördüm haberlerde...

Oyun sektörü böyle be ağabey....Önemli olan senin olgun olman. Orkun'un parası olmasa bu hayatta bir hiç olacaktı...

BlackGhost™ ve MaXiMuS bunu beğendi.
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

kız peşinde koşuyor olmayasın :D :p :)

3. Orkun zaten zengin olmasa idi studyo felan acamazdı.

Türkiyede oyuncu deyince ufak oyunculuğun centilmenliğin c sinden anlamayan çocuklar akla geliyor maalesef. (ufak olgun olanlara lafım yok.)

Yok ya ne kızı benim işim değil maalesef.

Kız peşinde koşsam ne olacak :)

Ben kızlarla pek konuşmam.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2015
    MaXiMuS bunu beğendi.
  4. Ben oyun sektöründen umudu kestim Shop yapıyorum facede :D

Her ne ise...Tek bir sorum var şarkıyı dinledin mi =?

5. Dinleyemedim başka zaman dinlerim erdem acelesi yok :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Bayağı güzel şarkı çünkü başka kanaldan yüklendi 6M :p

Her ne ise daha DO oynuyor musun reis ?

7. Arasıra oynuyorum onun dışında uçaklı tanklı oyundayım hep.

Bilgisayarımda virus oldugundan süpheleniyorum babam pc ye gecen bi program yuklemeye ugrasti fakat program sahte cikti...

Bi kac gundur do ya girmiyorum.

8. Hayırlısı be hakan konunşacak konu bulamıyorum..

9. Noldu hayırdır o bizim eski konudan konuya atlayan erdeme ne oldu sen bu arada koraya demişsin face toplayak milleti eğlence felan dedmişin ne eğlencesi ? :)

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  10. Eğlence dediğim...Bir iletişim adresi istiyorum sizden :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayın ERDALBAGGAL lütfen girdiğiniz forumun herhangibir forum olmadığını unutmayın.

Forumda yazdığınız mesajlar sonucu hem forum hemde oyun hesabınızın kapatılabileceğini unutmayın.

Forumdan bir süre uzaklaştırıldınız.Lütfen forumdaki üslubunuza dikkat ediniz.

İyi forumlar

12. Kardo yarın ola hayırlı ola...

13. Sa. herkese iyi akşamlar

14. Rehber

Rehber Guest

İyi akşamlar.Hoşgeldiniz.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  15. Kıyamet adminim ilk öncelikle iyi akşamlar diyorum ben forumdan ERDALBAGGAL gerek bu forumdan gerekde diğer forumdan beni belki tanıyorsunuzdur...Bu yeni forum açıldı açılalı üyeyim toplam mesaj sayıma bakın belki 300 ü geçmez fazla konuşmam...gereksiz mejajlardan kaçarım ki forum hesabımı inceleyin sizi taaaen başından beri tanıyorum ve bu mesajı giriyorum merhaba de katıl muabbete isimli konuya tamamen geyik amaçlı ve komik amaçlı bir yazı paylaştım

..... ..... sen nekadar güzelsin okadar güzelsinki simsiyah saçların ve o güzel gülüşün için kalbimi çıkarıp al sen tak dedim aynen bu şekilde ve gülück atarak tamamen geyik amaçlı attım burda kimseye herhangi bir aşk ilanı reklam küfür argo.. vb olduğunu düşünmüyorum düşünüyorsanız söyleyin ? merhaba de katıl muabbette ne muabbetler dönüyorda benim bu mesajımmı sorun oluyor ki beni tanıyorsunuz..şimdi sırf bu mesajı attım diye forumdan 1 ay uzaklaştırıldım daha uyarılmaksızın ve bu uyarıyı yapan kişi karanlık moddu kendiside daha önce beni uyarmaksızın en ufak bir suçum olmadan 1 ay bannlamıştı sanırım kendisinin bana bir garezi olduğunu düşünüyorum çünkü herhangi bir insan böyle birşeyi yapamaz girin araştırın..ne yapmişim siyasimi konuşmuşum küfürmü etmişim reklammı yapmışım bir kötü birşeymi söylemişim merak ettim uyarılmaksızın 1 ay bann alıcak ne yapmışım merak ettim işimde gücümde birisiyim 1 ay bann sorun değil^ki zaten çokda takılan biri değilim ama benim burdaki asıl amacım tamamiyle bir insan hakkı...eğer birazcık insanlığınız varsa gereken moderatore gerektiği cezaları verirsiniz...banımı açında demiyorum....onun günahıda sizin boynunuza artık ne yapmışssam bann alıcak iyi akşamlar dikliyorum

16. Selam forum herkese iyi akşamlar.

17. Adminler tr2 de oyuna girmiş Bi tr3 ede uğrasınlar vs sözü vermişlerdi

18. RP uçmuşta uçmuş.

Bir süre önce 3m olan Albaylık şimdi nerede.

Bizimkindede fark yok aslında..

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak şöyle söylüyebilirimki kimsenin kimseye garezi olamaz forumda.Ayrıca çok şükürki önceden aldığınız cezaları görebiliyoruz yetkiliye hakaret üyeye hakaret çeşitli yetkililerden çeşitli cezalar almışsınız.

Ban sebebinize gelirsek bir kişiye çok güzel biriydi diyebilirdiniz.Neden bu kadar açık bir şekilde bunu belirtiyorsunuz.

Tekrar dediğim gibi bu forum üyelerin bu şekilde muhabbet etmesi için var olmadı.Üyelerin sorunlarına yardımcı olmak için mevcut.

Ayrıca fikrimi söylemek istersem oyunlar ve diğer geyik amaçlı bölümler oldukça gereksiz ve bizleri meşgul etmek için hazırlanmış bölümler.Bu benim fikrim ve zamanı geldikçe üstlerimede bunları söylüyorum.

Forumu 7 yaşındada 70 yaşındada kullananlar var.Kimse aşk sözlerini burada okumak zorunda değil.

İyi forumlar

Rehber ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  20. Benim imzadaki rütbeleri diyorsun dimi :) 2 hafta önce albaylık 3m300bin istiyordu Oyuncu sayısı düşünce rütbeler yükseldi

BlackGhost™ ve MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.