Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. :) iyimiş Benim gemi 10 droid 10 havoc 10 hercules 25 lf-4 33 arge acemi albay nası iyimi?

2. MaXiMuS

MaXiMuS User

güzel :) şeref puanına önem verirsen rütbe atlaman çok daha kolay olur ama şirketini iyi seçmelisin :rolleyes:

3. Bulunduğum serverde en zayıf şirkette oyunumu oynuyorum

Bir sonraki [​IMG] Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 3.348.231 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Kurmay Binbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 2.217.980.

Bizim burda rütbeler bu şekilde 56 milyon şerefim var Albayı almama yaklaşık 1 milyon rütbe puanı kaldı :)

midas53 bunu beğendi.
  4. MaXiMuS

MaXiMuS User

150 milyon şerefle albayı garantilersin :D haftalık en az 5 milyon şeref yapman lazım bol bol cubikon kes :p

5. Yok aklımda 1 yada 1,5 milyon uridium kasmak var Sonra indirim vip %30 la alfa beta gamma yapcam Çarşambaları çıkan %50 şerefide alıcam Argeyide şeerefe göre dizmiştim zaten %75 oluyor Çiftleri alıcan %95 tasarımıda giyince %105 oluyor 1 yada 2 aya alırım albayı böle yaparsam

midas53 bunu beğendi.
  6. MaXiMuS

MaXiMuS User

1.5 milyon uriye ana kapılardan bu dediğin yöntemle en fazla 30 milyon şeref yaparsın. ordan gelen cephaneni cubikona harca adam kesmekle uğraşma :)

7. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :)

8. natali05

natali05 User

merhaba öyle bir oyunda oynuyoruzki CM ban atıyor ama diğer charla girip sordugumda beni hangi kelimeden dolayı attın rica edıyorum ogreneyımde bırdaha soylemeyım dıyorum bılmıyorum supporta basvur dıyen CM lerce yönetilen bir oyunun içinde bulunuyoruz malesef ki PEKİ CM ler neden ban attıgını bilmiyorsa ne işe yarar böyle cm ler oldukca bu SUPPORT ların asla işi bitmez acıdım supportlara CM lerin bu galini görünce her banladıklarına supporta git dediklerine göre :) (bu arada bu cm miz osmanlı cm)

9. Merhaba ,

İlk olarak CM'ler sürekli bu tür konuları takip edemez. Ayrıca bu tür konuların sorulması yasaktır sorulduğunda cevap vermeyebilir. Ayrıca ban atabilirlerde. Bu nedenle support ile iletişim kurmanız daha doğrudur.

İyi forumlar.

10. MaXiMuS

MaXiMuS User

11. Selammmmmmmmmm

12. MaXiMuS

MaXiMuS User

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu merhaba

13. Mirhaba :p :)

14. MaXiMuS

MaXiMuS User

nass sısın :D

15. Eyiyis bir işim varda baya geç cevp verdim mlsf :/

16. MaXiMuS

MaXiMuS User

hayırlı işler :/

17. Merhaba Görevlilere Bol Kazançlar Oyunculara Bol Kasılmalar,Hoş Sohbetler :)

18. MaXiMuS

MaXiMuS User

saol :confused:

19. vegayla cubinin kalkanını tamamen bitirip canını yarıya indirebiliyorum tek başıma 16 bo2 29 lf3 üm iyimi sizce :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.