Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PAPATYA

PAPATYA Guest

Merhaba Saygıdeğer DO TR Forum Üyeleri ve Yöneticileri,

İyi günler.

2. TheDarkMen_2 Hangi Cephaneyle Yaptığınıza Bağlı Ama Yinede Gayet Başarılı Tebrik Ederim.

3. s.a

4. MaXiMuS

MaXiMuS User

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

5. Gününüz nasıl geçiyor arkadaşlar :D

6. MaXiMuS

MaXiMuS User

Sepromlu :D hastanedeyim :D Senin nasıl geçiyor

7. Geçmiş olsun :)

8. MaXiMuS

MaXiMuS User

saol :) ne var ne yok :D

9. Ne olsun kışı bekliyorum umarım güzel bir kar yağışı olurda şu 2 senedir özlediğim beyaz manzara geri gelir :D

10. sab, sar-02, plt2021, rsb, x3. goliath olsa muhtemelen keserdim ama çok mermi israfı tabi :/

11. Selam cemaat hepinize iyi forumlar iyi oyunlar

midas53 bunu beğendi.
  12. Aleyküm selam :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  13. Ne var ne yok :)

midas53 bunu beğendi.
  14. Hiçbir şey ben gaçar D

15. Arkdaşlar lütfen bakın bn oyuna başlıycam bağlantı statüsü geliyor doluyo doluyo 15 dk bekliyrm açılmıyor napıcam yardımm !

16. MaXiMuS

MaXiMuS User

tarayıcının çerezlerini silip tekrar dene

17. Bende o kadar cephane olsa bırak cubiyi full herkul aegis keserim...

Cephanem yok arkadaş rsb ucb yok fakirim acayip fakirim şu an :)

Ucb dalan adama x2 sıkarak kesmeye çalışıyorum. Kesiliyorum sonra sinirden gidiyorum tekrar adama dalıyorum porta mı kaçıyor Allah ne verdiyse dalıyorum sinirlenince adamları kesiyorum :)

Bu oyunda en nefret etiğim şey veledler teke yemeyince gidip arkalarını çagrıyorlar... Gıcık kapıyorum.

Bide baktılar abileri kesilemeye yakın mapde hemen kaçmaya başlamasınlar mı...

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  18. 2 sene önce artık nasıl sinirlendiysem tümgenerali x2 le x3 le kesiyodum :) adama öle gıcık olmuştumki ice meteroid kestirmiyodum

midas53 bunu beğendi.
  19. Ben kafayı adama takayım yeter...

Geçen benim gücümde aegis bide benim şirket gidip arkasını çagırıp beni kesti gıcık kaptım

Ben tekim ayrıca...

Ben bunu x6 da kasılırien görmeyeyim mi ahaa tamam dedim senin miladın doldu kasıtırmayacam seni bu haritada dedim... Adamı baya kestim adam nick değişip x7 ye geçmesin mi adama çektiriyorum x7 de daha beter yaptım en az 10-15 defa kesmişimdir... Adam sonra oyunu kqpadı

20. 6 ay oluyor jackpot arenaya katıldım x4 rsb si olan nano canı olan bbir aegis geldi Bende aegisim ama bende sadece x4 var ve nano gövdem yoktu Adamla aynı vuruyoduk ama adamı kestim :) Adama vurup kaçıyordum Kaçarkende pet ona vuruyodu o tamir lmayıdu ben oluyodum En sonundada tuttum kestim adamı :D

midas53 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.