Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :) :D

İlk olarak forumda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Hafta içi uygun saatlerde tekrar support ile iletişim kurup çözmeye çalışamınız gerekiyor. Fakat normalde gecikmeli de gelse gelmiş olması lazım.

2. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar.Hepinize hayırlı sabahlar.

3. sancak_41

sancak_41 User

forumda birşey yapılamıyacapını biliyorum sağolun. öncelikle eksik gelen arkadaşlarınki 2 nisanda gelmiş bana aldığım ürünlerin hiç biri gelmedi. 20 gündür supportla mailleşiyorum. hesabımın kontrol edilmesini iistiyorum. ürünlerin herkese yollandığını söylüyor. ben havale dekontumu yolladım ürünlerin hiç biri gelmedi. net bir cvp gelmiyor suporttan . telefonla bir irtibat numarası istiyorum yurt içi. birazda suporttla yazışırken inata bindirdim valla 4 tl lik şey hiç önemli değil bnm için ama insana kendini kötü hissettiriyor. o kadar ürün aldım güvenleri zedelendi.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk ticket nuramaranızı ve id numaranızı tekrardan supportta yazarsanız daha rahat yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar

5. selamun aleyküm arkadaşlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

A.s hoşgeldiniz.

7. hoş bulduk...

forum nasıl ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Sakin şuanlık :)

9. hocam bu oyun yüzünden ben sinir hastası sigara bağımlısı biri olacam...

şu oyunu ne kadar sevsemde içinde ki haşereleri sevmiyorum...

millet gibi kolay kolay bırakabilsem ama maalesef bırakamıyorum zor ya emeğim geçti o kadar.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Siz öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.Bu yüzden kaybeden oluyorsunuz.Yoksa başka birşey değil.

Bende baskına çıktım goliat görevim var 50 60 goliat kestiysem 10 kerede patladım.Ema basamadım konfigrasyon değişemedim.Ama ben nereye isyan edeyim :D

11. hocam yanlızca bu DO da çok oluyor diğer oyunlarda o kadar sinirlenmiyorum DO da ekrana yumruk atasım pc yi camdan aşağı atasım geliyor...

12. KARANLIK

KARANLIK User

Bu bağımlılık ve hırs sonucu oluşan bir durum.Bir oyun olduğunu unutmamak gerekir.Zira oyunda patlayınca yaşantınızı eski yönde etki etmiyor.

Veya birini patlatıncada size artı bir etkisi olmuyor.

13. yok hocam benim patlamaya kızmıyorum benim kızdığım nokta tek adama full + fullerin kendinden güçsüz adama 5 veya daha fazla adamla dalması , oyunda hile bug kullanılması , support un saçma sapan cevapları (bazı adminler cidden iyi ama denk gelmek zor) , etkinliklerde ödüllerinin verilmemesi support a söyledim bana saçma sapan cevap veriyor , Siz tekseniz birde size adam 5 kişiden fazla şekilde dalıp kesiyorsa birde bunu chatde yayımlıyorsa benim cinlerim tepeme çıkıyor işte bu kalitesiz oyuncular yüzünden sinirleniyorum yoksa ben patlamaya sinirlenmem.

bi patlarsın 2 patlarsın 3 de kesersin... ben buna kızmıyorum işte yukarıda ki saydıklarıma kızıyorum.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Bu tipte insanlar her zaman karşınıza çıkacaktır.Ben anasınıfına giderkende vardı ilk okulda lisede hep itici insanlar var oldu.İş hayatında dahada çok oluyorki hiç bitmeyecektir.

Bir topluluğun bulunduğu ortamlarda bu tür sorunlar hep olacaktır.

Topluca saldırıldığında bende sinirleniyorum ancak bu bir stratejidir.Sizde toplanıp güçsüz birini kestiğinizde sizede karşı olan bir kural mevcut değil :)

Yani bu tür durumlar hiç bitmeyecektir :)

Size Ema + Kamufleyi öneririm :)

15. hocam valla ben tek yürek tek bilek kuralıyla oynamayı seviyorum.

ki elimde cephane bolsa tek başıma bir ordu oluyorum (karşımda fazla adam kalamıyor geçen zetadan gelen ucb ile seprom besledim 1-6 da katliam yaptım öyle azım sancak adamlarda kesmedim yani sıralama oyuncuları :D sadece gaza gelmem yeter :D )

ha bu elemanlara gelince bunlar dünyaya neden gelir anlamıyorum bir faydaları yok insanları sinir etmekten hoşlanırlar ne tür piskoloji var adamlarda çözemedim şeytan diyor git bunları bir yere kapat aç bırak birbirlerini yesinler dünya temizlenir... öylede bunlar da Allahın kulu ondan saygımız var.

16. KARANLIK

KARANLIK User

Haklısınız ancak dediğim gibi yapacak birşey yok ancak bu tür durumlarda sakin olmanızı tavsiye ederim.Chatinizin kapanması pek hoş olmamış :(

17. umurumda değil modum 30 gün tepe tepe kullanıyoruz :D :D kendimi nedense milli piyango talihlisi olarak görüyorum :D

18. İyi geceler değerli forum halkı :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  19. yalnız oyunda hazirandan beri benim bildiğim 3 defa seprom bugu oldu ve 3 üde kaldırıldığında her seferinde fikir havuzunda seprom yetersiz seprom az diye konular açılıyor :D :D en son çarşamba seprom bugu kapandı ve fikir havuzundaki konulara bakarsak anlaşılıyor :D

20. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.