Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. :D

Ban demişken chatte sınırsız almak koyuyomuş be -_-

Küçük bişi olarak görüyodum ama yaşayınca..

Herkese iyi geceler :)

Son düzenlenen: 25 Nisan 2015
    jedi_sith21 bunu beğendi.
  2. adama ana avrat sövsen bile 30 gün alıyorsun ne yaptın sen

yönetim kuruluna yoksa sv deki adminemi ana avrat sövdünde sınırsız verdiler :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Meşhur adalet konuşmamı yaptım..

:) bana ders oldu forumda yapmam o konuşmayı.

Hangi serverde oynuyorsun ?

jedi_sith21 bunu beğendi.
  4. tr4 sen ?

bizim sv de karamuk cm var ben ve bir çok kişi cm den şikayetçi eğer görevini bu şekilde yapmaya devam ederse sınırsız ban almayı düşünüyorum

adamın biri chatte ağzına gelen küfürü etti karamuk cm banlamadı sonra gelen cm banladı supporta bildirdik adam banlanmış sonuçta dedi

5. Supportada o tür CMlerede ders vermek gerek.Ama belki görmemiştir hani tüm serverlere bakıyorlar ya.İlk defa olmuyor da sürekli oluyorsa bilemem.

Ben de Global avrupa 3 asıl çarım orada.

6. millet cm ye banla şunu diye yalvarıyordu :D bide bizim sv de ırkçılık olayları yaşandı kürd ateş doğu gibi klanlar kuruldu bugün ateş klanından bir adam düşman klana sövdü direk ban attı ama düşman klan kürtlere hakaret etti cm sakin ol dedi uyuz oldum cm yi şikayet ettim cevap bekliyorum bende ve tahmin et ana karakter yine karamuk cm

7. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileklerimle :D :)

8. sağolun modum

9. Ne demek efenim :) gerçi bu sene havalar geç düzelecek gibi gözüküyor. :D

10. yok :D Mersin'de hava güllük gülistanlık tam çimlerin üzerine oturup bir ağacın gölgesinde yatılacak türden :D

11. Buralarda çok naz yapıyor. :) Bazen aradan güneş bakıyor son bazen saklanıyor. :D :)

12. nerede oturuyorsunuz smodum iç anadolu diye tahmin ediyorum

13. Maalesef değil :D Marmara bölgesindeyim. :D :) Arada bir güneşli arada bir yağmurlu geçiyor. :)

14. lf-4 günü çıktı :D:D:D 86 kutu aldık hayırlısı bakalım

15. Bol şans umarım işe yarar şeyler çıkar. :)

16. 20 kutuda 0

17. Ortalaması genelde 100-150 kutuda 1 en fazla 2 tane çıkıyor sanırım. :D

18. Yeşil korsan ganimeti toplanıyor.
    PLT-2021 türü roketden 121 adet aldın.
    MCB-25 türü lazer cephanesinden 1200 adet aldın.
    DD-M01 türünden 4 mayın aldın.
    Yeşil korsan ganimeti toplanıyor.
    LF-4 türünden bir lazer aldın.
    Paket içeriği toplanıyor zaten.

19. Buraya değil de en son Neler Çıkardınız ? konusuna uygun şekilde yazarsanız daha iyi olacaktır. :)

20. yok sohbet bu şekilde gidiyordu o yüzden attım :D
    50 kutu var daha :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.