Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. artık görüşürüz :)

2. Aynen :)
    ---------------------------------------EDIT-------------------------------------
    İmzamı değiştirecem de imza dükkanı olan var mı? Loonie'ye yönlendirmeyin çünkü son zamanlarda açmadığı için değiştiremeyebilirim :/

3. yarın 3 sınavım var darkorbit oynuyorum alphayı yapıyorum 23 e kadar uri kasıp akşam 50 kutu açmayı düşünüyorum :D:D:D 2 lf4 çıktı 3 te çıksında 29 lf4 olak :cool::cool:

4. bende 15 oldu.

5. bir sonraki lf4 gününe senin gibi alpha beta gamma açık 400 k ile girecem :D:D lf4 leri fulleyelim sonra herculleri fulleriz

6. Elit olmak için para ödediniz mi? Ödediyseniz kaç lira?

7. Selamun Aleyküm

8. A.slm hg

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. Hoşbuldum :)

Nasıl gidiyor ?

10. aleyküm selam
    aynen
    ben ödedim 600 tl civarı bişi ödedim. (3-4 senede)

11. sadece 1 kere uri çektim 9 k oda :D x-3 te çekecektim lf4 günüydü şansıma o gün x-5 çıktı 45 k uriye kutu aldım 1 lf4 çıktı :D:D onun dışında son 1 yıldır vip katlayıcı indirim çekiyorum ama kışın hiç çekmedim

en fazla 150 ama yinede hesap iyi durumda :D

12. Ben ödediğime pişmanım.Yinede fazla ödemedim 60-70 TL(asıl çarıma)

13. bu oyuna istersen milyonları diz yine zor fullersin...

14. F
    Zaten full durumdayım ama yeni başlayanlar için maalesef öyle.

15. bizim klandaki adam 10 bin tl yatırdı fulledi sonra şımardı klandan çıktı başkana sıktı başkan bunu hep kesince hile programı kullandı hesabı banlandı boşa gitti o kadar para :D

full+full müsun ?

16. Sadece 1 Hercules eksik.

17. çok iyi bendeki bu şansla 10 yılda anca fullerim herculleri :D

18. Ben de 100 tl ödedim (pişmanım)

19. :D

GA3 olduğu için rahat oluyor.Serverin 3 saat boş olduğu vakti yakalayınca Palla yıkımı yapıyorum :rolleyes:

20. Citadel için hem de, keşke ya Aegis ya da x3 zamanında 990.000 uri alaydım :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.