Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. :) ?

Hacı bizim sormamız lazım ne oldu diye.Yoksun bi baktım yan çardan girmişsin dedim eyvah bu işte terslik var ???

Çarına ne oldu ?

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Ya yok bir sıkıntı olay çıkarmazsak uslu durursak forumda çar bann yemez... Bann açılmadı fakat benim uslu durmam gerek yoksa oyun gemim kapanacak :)

Gemiyide garaja park ettim cilaladım bir güzel yarışlara hazırlıyorum :) maaşallah.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. İşte onu soruyorum çar neden ban yiyecek ?

Neyse sorun yoksa tamamdır... :)

Aga bir de buyur koray ne oldu diyorsun daha da bekletip heyecandan patlatıyorsun yüreğime inecek vicdansız :D

MaaşAllah.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Forumda aşırı ceza ve uyarım bulunmakta 20 tane ceza olmuş ondan dolayı oyun hesabına yansıtacaklarmış cezayı.

Neyse şu anlık amacım gemiyi kısa sürede fulleyip turnuvalara katılmak...

Vengance şimşek elimde olsa nos gibi yetenek basacamda yok işte :)

5. İnşallah diyeyim.

Bu arada salla gitsin seni sinirlendirenlere laf etme en iyisi kuralları baştan oku hatta sen bi 4-5 defa oku :D

Bende full oldum (2. çar) amma oynayacak PC yok elimde.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Benim sanki var :D 2-3 adam dalsın tamam fps 5-8 lerde sürünür neyse bunada şükür.

Beni oyunda sinirlendirenler cezasını çekecek buraya yazıyorum ben 20 kişilik mmo cubi grubuna citadele kamikaze yapıp goliathla kesmiş ve kesilmiş biriyim (cita full + full bu arada ve 20 kişi birden cubiyi birakip bana daldi sonunda öldum ama ben ölursem tek olmem yanimda birinide gotururum :D)

Ben ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz. Gözün rakiplerde Hedefin bitiş çizgisi olsun ;)

7. ****** Tr3'teki Çitlenbik sen misin ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2015
    *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. Yok ben değilim bizim klandan mehmet çitlenbik :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2015
  9. Bende Furkan sen misin yazdım. Furkan kim Ben Mehmet dedi :D

10. Tr3 teki çitlenbik senmisin diye sordun bende ben değilim dediM Bizim klandan mehmet in gemisi Ben *F*U*R*K*A*N*B*E*Y* oyundaki ismim

11. Tamam onu anladım. Chatten mehmete yazmıştın ben Furkan sen misin diye. Neyse karışıklık oldu :D

12. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar köprüleme link yapmamaya dikkat edelim.

Hoş sohbetler.

13. Rehber

Rehber Guest

Günaydınlar,Hayırlı sabahlar.

14. Teşekkürler sizede günaydın

15. Modum köprüleme yapmanın yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın. Peki, mesela birini etiketlemek istediimizde '@' kullanarak mı ismini yazalım ? O yasak mı ?

16. Herkese iyi akşamlar iyi forumlar

17. MaXiMuS

MaXiMuS User

Merhabalar :D

18. Reyiz haberin var dimi İstanbul şampiyonu olduk :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  19. MaXiMuS

MaXiMuS User

Hayırlısı olsun :) Haberin var demi birileri benimle uğraşıyor :D

20. Yok bilmiyorum Hayırdır kim uğraşıyor??

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.