Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MaXiMuS

MaXiMuS User

Support desem :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. Selamun aleyküm arkadaşlar.

Şu tr3 de bi klan bulamadım ya konu açtık reklam yapan yok :)

Neyse ne var ne yok hayat nasıl ?

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Buyur gel dicemde bizim klan sana göre değil

4. Herkese hayırlı geceler :)

Ben sütümü içip erkenden yatıyorum , Allah rahatlık versin.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba uzay pilotları;

7 Mayıs günü 10.00-13.00 Saatleri arasında planlı bakım çalışması yapılacaktır bu tarih ve saatler arasında forum erişilebilir olmayacaktır.Bilginize sunarız.

Saygılarımızla;

DarkOrbit Takımınız

6. Merhaba arkadaşlar ben çok eskiden darkorbit oynamıştım çok kısa sürmüştü vede şimdi tekrar başlamak istedim ama bilmediğim çok şey var çok da iyi değilim oyunda acaba okul hocalıği yapıcak bi arkadas var mı tr4 tr1 isk2 de hesaplar var hepsi de yarım yamalak istediğim şey ise bi arkadas varsa sorularıma sıkılmadan cevap verebilecek çünkü çok sorum olabilir vede bana tavsiyeler oyunus püf noktalarını kademeli olarak ogretebilecek birisi varsa çok iyi olur suan mobilim bana ulasirsaniz sevinirim
    herkese iyi uykular

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzla ilgili Yeni Başlıyanlar bölümüne konu açıp arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Prophecy

Prophecy User

selam arkadaşlar bişi sorucam bu yazları etkinlik oluyordu görevler kutu falan geliyodu yine olur mu? Ayrıca lütfen etkinlik görevlerinin ödüllerini arttırın ve biraz kolay olsun.Kutulardaki içerik de artsın 10 kutudan 6sında xenomit çıkıyor.

9. Aleyküm selam kardeşim.

Bunu buraya değil geliştirme bloğu konusuna yazacaksın.

İyi günler.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Etkinlikler zaman zaman yapılıyor.Bununla ilgili duyurular Forumda yayınlanmaktadır.

Oyunda olmasını istediklerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne yazarsanız daha yararlı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

11. Devir çok değişti adminim :D

12. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba...

BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. Herkese iyi akşamlar :)

14. İyi akşamlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  15. Herkese iyi akşamlar hayırlı forumlar...

*Cihan* ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  16. En son dün akşam mesaj yazılmış :/

İyi akşamlar.

17. Selamın aleyküm ve rahmetullahü ve berekatuhü cennet vatanımın güzel insanları ;) Bir merhaba da benden olsun o zaman :D
    “Merhaba” sözünün çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı var. Farsça kökenli olan Merhaba sözünün anlamı, “Benden size zarar gelmez” demektir. Ne kadar anlamlı bir söz söylüyormuşuz aslında öyle değil mi? “Merhaba” sözünün anlamını öğrendikten sonra“Merhaba” demek daha anlamlı ve hoş olacak bu yazıyı okuyan herkese “Merhaba”. Sevgiyle kalın…

hı ? ne? kim ? :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2015
  18. Herkese iyi geceler iyi forumlar

*Cihan* bunu beğendi.
  19. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Beklenilen Cerrah tasarımın görseli eklenmiştir arkadaşlar sizlere özel. Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

20. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar Arkadaşlar, yine dinamik bir güne hoşgeldiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.