Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. C4 fantezileri benden olur :)

Sen adamın dibine claymore koyarsın kalktığı An bum :)

Birazdan uyumaya gidecem mesaj gelmezse gitmişimdir

O serinin beleş sürümünü oynuyom :)

Son düzenlenen: 11 May 2015
  2. Mesaj atmaktan bıkmadınmı :D nereye baksam sen mesaj atıyon Post kasıyon heralde

Rehber bunu beğendi.
  3. _DODGE_

_DODGE_ User

Yok ya bırkayıyorum sohbet edecek kimsede yoktu canım sıkılıp duruyordu.

Bu forum hesabınıda kapatında haklı olan kişilerin nasıl susturulduğunu herkes görsün kendi ayıplarınız örtmek için isyan edenlere bann atarsınız.

Ben burayıda bırakıyorum saygılar.

4. Rehber

Rehber Guest

Günaydın,hayırlı sabahlar.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kusura kalmada biz haksız kimseye ban atmıyoruz. Hak edene her zaman cezasını vereceğiz. Kulaktan duyma bilgiler ile gelip bizim burada yaptığımız görevi sorgulayamazsınız eğer ki bizim burada görevimizi yapmadığımızı düşünüyorsanız supportta yazarsınız.

İyi Forumlar

6. *Cihan*

*Cihan* User

7. herkese merhaba yarım ay aradan sonra 15 gün ban nedir ya :D

8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Tekrar Hoş geldiniz o zaman.

Iyi Forumlar

9. Herkese merhaba iyi forumlar Admin ve modlarada iyi görevler...

Dikkat ettiysen hep senin forum hesabın banlanıyor Artık buna bir çözüm bulmalısın Seviyeni üslubunu kendini kontrol edemiyorsan forumda sohbet etmeyi bırakmalısın bence Sadece genel duyuru ve etkinlik duyurularına baksan kimseye zararın olmaz Güncelleme fikir havuzunuda takip edebilirsin ama kimse ile tartışma ortamına girme ve yaratma

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  10. Ben bunu senelerdir anlatıyorum DODGE'a. (2013'tü sanırım foruma ilk geldiğim vakitler ...) Asabi biri yapacak bir şey yok -,- ben normal karşılıyorum artık Bann aldığı vakit :/

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  11. Bende baya ban yiyorum :D 3 ay yazın en fazla 30 gün girebilmişimdir :D

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  12. Ya bazen üfürükten bann aldığımız da oluyor bazen hakkettiğimizi alıyoruz :/ mesele o değil. Ama Topluluk Yöneticileri'nin de bazen saçma kuralları olabiliyor. Mesela benim de çok bann'ım var ama hepsi de hala neden yasak olduğunu anlayamadığım şu oyun muhabbeti konusu. Hayır biz Dark Orbit'çiler (DO oynamıyorum gerçi artık) diğer oyunları da oynuyoruz elbette ki sadece Dark Orbit mi oynuyoruz ? Yani forumda da aynı oyunu oynayan kişilerle burada konuşma ihtiyacı duyuyoruz , muhabbet dönüyor felan ama yasak var. Gündemdeki haberler - şarkı - film muhabbeti de bir yere kadar , bu oyun muhabbeti konusu esnetilmeli ben bu forum yenilendiğinden beri aynı şeyi sayıklıyorum maalesef.

13. modum ben ban süremi öğrenmek istiyorum yabancı sv de oynuyorum ve id imi öğrenemiyorum car kapalı olduğu için nickimi atsam bi araştırırmısınız ? id bulmak için nereye bakabilirim birde spporta yazmak için??

14. US forumlarına erişebilirsen dene derim. Türkiye'den Yabancı server'lara yapılabilecek pek bir işlem yok ...

15. ingilizce anlamıor yazdığımı cevirip atıcak biri vrmı teşekkürler.

yardım pls

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2015
  16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oynamakta olduğunuz servera farklı bir hesap ile giriniz ve oradan oyuncu sırasından nickinizi bulunuz profil linkinizi supportta atsanız da yardımcı olurlar diye düşünüyorum eğer ki yardımcı olmazlarsa benimle forumda iletişime geçiniz.
    Support ile iletişime geçmek için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

17. _DODGE_

_DODGE_ User

En aşağıya yazdığım mesajlarıda okuyun o zaman anlarsınız...
    Supportunuz doğru görev yapıyor sanki ? Saçma sapan cevaplar yolluyor bunlar kulaktan dolma bilgilerde değildir bizzat yaşamışlığımda vardır.

Sizler anca bannlananların arkasından laf söylemeyi bilirsiniz size daha bir şey demiyorum. Adaletsizlerin savunucusu + koruyucusu.
    Adamlar gözümün önünde bug kullansınlar rutbe kassınlar bot kullansınlar ben kullanmayayım bu adamların yaptıklarını açıkları raporlayayım cezayıda ben alayım.

Şimdi bir şey diyecemde hakikaten gerçek anlamda bannı hak edecem.

Sövecem diyorumda içimden bir ses bu insanlara sövüp ne yapacaksın onlardan daha aşağı seviyeye düşme diyor haklıda.

Damarıma basanlarıda tek tek silecem ben bu oyundan buraya yazıyorum chatde bana sövenin dalga geçeninde sonu olacağım.

Ben bu oyuna girince asabileşiyorum yoksa kedi gibi insanım kardeşim beni gerçek hayatta tanısanız bu böyle bir insan mıymış dersiniz. Bu oyun sinirimi bozuyor bana deseler paranıda geri verecez hesabın bizde kalacak git bir daha dönme deseler dediklerini aynen yaparım.

Tınalmıyorlar Kızıyorum diye bann yiyorum böyle saçma sapan şey mi olur ? Güzelce söylesemde rapor edilmiyor kötü söylesemde raporlanmıyor ÇÜNKÜ TINLAMIYORLAR.

İşte ben buna asabiyim buna kızıyorum. siz zannediyorsunuz adam keyfine olay çıkarıyor adam barzonun evladï ehu ehu heueeyuegu diye gülüyorsunuzdur belki ama ben ADALETSİZLİĞE kızıyorum insanların adaletten adaletsizliğe yönelmesine kızıyorumda artık bununda pek bir önem kalmadı zaten eşek hoşaftan ne anlar hesabı. Kabahat bende ben niye adaletten anlamayanlara adaleti anlatayım neden bugları raporlayayım.

Adaletten yoksun oyununuzda hepinize başarılar dilerim oyun gerçek anlamda adalete geçtiği zaman bende o zaman güler yüzlü biri olacagım asabiyetten vaz geçeceğim.

Adam küfürlü nick kullansın support a bildireyim adam bana bunu diyor:

Sorununuz nedir bildiriniz. Hakikaten ana bacı katarak sövmek istiyorum o an ama işte iyi ki etmiyorum etsem bu kendini zeki zannedenler karsısında kilerden hor görenlerden daha asagıya dusecem.
    İyi günler !

Son düzenlenen: 13 May 2015
  18. Herkese günaydın iyi forumlar...

19. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sizin birinci şahıs dediğiniz kişinin ismini burada paylaşın. 7 yıldır bildirim yapılmıyor diyorsunuz ama buradaki en eski adminin bile görev yılı 5 yıldır ve siz gelmiş 7 yıldır diye bahsediyorsunuz. Sizin yaptığınız sadece burada diğer oyuncuları tartışmaya davet etmektedir. Kısaca bir deyim var delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkartmamış. Bizler banlananın arkasından laflar söylemiş olsaydık sizin ip kayıtlı olan bütün hesaplara cezai işlem uygulardık. Unutmayın forum kurallarında bile mevcuttur bir kişinin bir den fazla forum hesabı olamaz. Sizler anlayın bizler size ne kadar sabırlı ve iyi niyetli yaklaştığımızı

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2015
  20. TR 5 te mümkünse 18 yaşından büyük, konuşmasını bilen, gülmeyi seven, gemi durumu şirketi önemli değil, akıllı bi arkadaş arıyoruz :D gören olursa ulaşırlar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.