Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oooo MaXi bey hoşgeldin :) size de merhabalar. :D

Fakat imza için şunu kullanırsanız daha iyi olacaktır. :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

Günaydın adminim :) imza düzenlemesi için teşekkürler :) nasılsınız görüşmeyeli :D

3. 6tarik59

6tarik59 User

s.a. kolay gelsin modum :)

4. Hele şükür becerdim şu imza yazısını. İmzama bakın uygunsuz mudur ?

Nightcore bir program gibi birşey. Normal müzikleri J-POP türünde yayınlıyor. Youtube da Nightcore lu bir sürü şarkı var :)

5. 6tarik59

6tarik59 User

imzanız bumudur ?

Nightcore bir program gibi birşey. Normal müzikleri J-POP türünde yayınlıyor. Youtube da Nightcore lu bir sürü şarkı var

6. Teşekkürler size de günaydın. :D :) Rica ederim. :D İyi diyebilirim. :)

A.selam hoşgeldiniz teşekkürler. :)

7. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar.Hayırlı pazarlar.

8. Merhaba arkadaşlar

9. Selam millet.

10. Dostum imzamda öyle bir şey yazmıyor , koskocaman NIGHTCORE yazıyor hani Admin Nightcore nedir sorarsa diye dedim :)

Selam forum , bugün yolktum bahçe temizliğine gittik ellerim su topladı anam ağladı ama 100 tl kaptık gene ;) evde de 40-50 TL var gaming klavye + mouse seti dizmeye hazırım ! ^^

Karne hediyesi de PC'ye parça toplatıcaz hoppaa karlı yıl op ^^

11. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D :)

12. Rehber

Rehber Guest

Gnaydın,arkadaşlar Mübarek Beraat kandilinizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.

13. Günaydın modum çok erkencisiniz :) Sizin ve tüm müslüman kardeşlerimin Berat Kandili kutlu olsun.

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Hayırlı günler arkadaşlar Berat Kandiliniz Mübarek olsun

15. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar Arkadaşlar , Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  16. Sizinde modum...

*Cihan* bunu beğendi.
  17. Angel•3

Angel•3 User

Selam , herkese hayırlı akşamlar :)

Biraz da macera görme zamanı , Astral Seyahat zamanı :)

Kendimi Death Note'nin içinde hayal edeceğim..

18. Merhaba forum , herkese iyi geceler. :D :)

Biraz geç olsa da herkese hayırlı kandiller. :)

19. İyi geceler adminim sizinde kandiliniz mübarek olsun :) Nasılsınız

Son düzenlenen: 1 Haziran 2015
    Angel•3 bunu beğendi.
  20. Herkese iyi geceler iyi oyunlar

Final yaklaşıyor ve ALACAKARANLIK finale hazır Yenmeyi geçtik, istanbulda kapıştığımız bütün takımlardan 2-0 galibiyet aldık ve bu seriyi finaldede devam ettirmek istiyoruz Zaten kazanacağımızı düşünüyorum Üstüne bide bu seri gelirse efsane olacağız Ayrıca bu turnuvalar senede 1 kere falan düzenlenirse tekrar tekrar katılmayı düşüyoruz Hatta diğer oyunlarda olduğu gibi bir gelenek başlatabilirim :) Takıma ait tişört, kolluk, bayrak, pankart yaptırıcam :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.