Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. H.o bende staja başlasam gelecek yıl maaşımla bende alacam inşallah :) yada pc toplarım

2. Gelecek yılı bekleme bence , senin yaşın var 20 felan. Benim gibi bahçe temizleme felan 100 tl'ye yapılabilecek günlük iş ilanlarına bak (Ben mi ... ben babamla gittim canıım ben niye bakıyım ki -_-) kap 100 tl'leri 2-3 güne adam gibi bir set dizecek paran olur :)

Ha gelecek yılki maaşınla pc toplarsın.

3. arkadaşla bahçeye gidecektim arkadaşın evi uzak kalacak yer yok gidemedim

4. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

16. seviye olduğunuzda ekstradan bir ödül yok.

- Seviye 16 : 163.840.000 TP, (HARİTA)X-1 yabancı şirketlerin ana üslerine(başlangıç yeri-şirket)

Ben daha farklı düşünüyorum. Eğer işi bilen kişilerden tavsiyeler alarak bir biri ile uyumlu parçalarla toplanırsa hazır sistemlerden çok daha iyi oluyor. Şahsen 3 tane masaüstü pc değiştirdim.

- İlk alınan hazır bir sistemdi fakat tabii ki aldığımız dönemlerde daha windows bu kadar gelişmiş değildi. :) Bilgisayar Ms-DOS kipinde açılırdı ve komutla windows'a girerdim. Unutmadan o zamanlar Windows 3.1 vardı. :D :) CD okuyucu filan yoktu disket ve harddisk vardı ama harddisk kapasiteleri çok düşüktü ama o zamanlar çok gibi gözüküyordu. :)

- İkinci aldığım bilgisayarı komple bilgili tanıdıklarımdan aldığım tavsiyeler doğrultusunda topladım. Uzun süre kullandım ve o zamanlara göre gayet memnundum.

- Üçüncü bilgisayarımı da yine bilgisayardan iyi anlayan tanıdıklarımdan aldığım yardımlarla toparladım. O döneme göre epey maliyetli oldu ama sistem olarak iyiydi. Şimdi de iyi fakat biraz ram düşük kalıyor.

Kısacası bana göre doğru parçalarla toplanırsa çok daha iyidir. :)

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

6. Wooww my godd Adobee CS6'nın faydaları o_O

Kozumu arttırmam gerek o zaman ! :mad:

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Bilemiyorum artık @erdem_korkmaz70 sağolsun ben kendisinden rica etmeden yapmış bende hemen imzama ekledim teşekkürümü beyan etmek için :D

8. Angel•3

Angel•3 User

Hayırlı olsun.Bol bol goli kes , adam kes :D (anladın işte :D )

9. Rehber

Rehber Guest

Günaydın arkadaşlar.Hayırlı sabahlar.

*Cihan* bunu beğendi.
  10. Selam , ve hayırlı sabahlar :)

Ahan da bitirdim ! ^^

Kod:
    http://i62.tinypic.com/2i231qd.jpg
    Lazerler konusunda biraz sıkıntı yaşadım Hezarfen'in açısı biraz tersti lazerlere :) Ama hallettik.

İki imzayı da beğendiyseniz Medya bölümündeki
    nasıl birden çok imza kullanabiliriz ? konusunu inceleyin :)

Saygılar ...

- LOONIE TUNES

11. Herkese keyifli forumlar

*Cihan* bunu beğendi.
  12. Selam Furkan :)

Hala Albay olamadın mı ? -_-

13. Herkese iyi günler

*Cihan* bunu beğendi.
  14. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar Forum, Yine dinamik bir günde başbaşayız.:)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. Şimdi tekrar denedim 15dk'da 540 uri topladım. Bu bana fazlasıyla yeter. Ayrıca GG ve elit malzemeler cabası...

Angel•3 bunu beğendi.
  16. Rütbeler yerinde durmuş olsaydı 2 milyon fark atmıştım

17. Merhaba gençler :)
    Uzun bir aradan sonra ..

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  18. Hoşgeldin

19. h.buldum :)

20. Ooo reis hoşgeldin :)

ım_not_normall bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.