Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hoşbuldum

Postmu kasıyorsun demiştim evet bende burda yazıyorum ama sana bunu söylememin sebebi gerekli gereksiz herşeye mesaj atmandı Bunu durum beni ilgilendirmeyebilir ama sürekli forumdan banlanan bir arkadaşı uyarmakta benim görevim sayılır Modlar gerekeni yapıyor fakat bizde sürekli ban almandan hoşlanmıyoruz açıkcası Forumu kullanmayı seviyorsun evet bende seviyorum Bu yüzden forumda kurallara dikkat etmeliyiz en azından elimizden geleni yapmalıyız

Turnuvaya gelince 2. olduk ve 5.000 lirayı kazandık 1. olabilrdik ufak bir detayı gözden kaçırdık ama olan oldu Turnuvanın üstünden 1 hafta geçicek Artık ödülümüzü alıp oyunun tanıdı çıkaracağız :) Daha ödülleri almadık admin arayacağını söyledi beklemekteyiz

2. Ödülleri verirlermi orası muamma.

Sadece cevap verdim.

Benim işim zaten bitmiş. Yahu benim anlamadığım şu biri benim bu forumda ki sınırsız IP banı kaldırmış ? bu nasıl oluyor onu anlamıyorum sınırsız IP ile bana iyilik yapmışlardı...

anlamadığım benim sürekli bann almamdan ne anlam çıkarıyorsunuz ki hoşlanmıyorsunuz ?

Post kasmak istesem her konuya musallat olurdum dikkat ettiysen ben belli konulara post atıyorum.

Kural demişken valla ben kural göremiyorum artık kuralların hepsi teker teker yıkılmış vaziyette... (Oyun için konuşuyorum) forumda bu yola doğru gidiyor.

Son düzenlenen: 10 Haziran 2015
  3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forumdaki kuralları teker teker uyguladığımızda burada kullanıcılar mesaj yazmaktan çekineceklerdir. Sizin ip sorununuza gelince evet ben açtık bu açmamız iyi mi oldu, kötü mü oldu bunu zaman çift taraflı olarak gösterecektir.

İyi Forumlar

4. Bence kötü oldu şimdi oyun hesabım kapanırsa ne olacak ?

Bence forum hesabım kapalı kalmalıydı en azından kendi isteğim ile kapatma imkanı sunulsaydı.

5. Modum hoşgeldiniz :) kesin değil ama yakında size sürpriz yapabilirim :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

:D :D :D Forumdaki kurallara uyduğunuz sürece sıkıntı yok istediğiniz kadar post kasabilirsiniz :D

7. DODGE ben giremeyeceğim sanırım ,

Bu arada betafa dördün son görevini izledim. Oyunu oynayan kişi (theRadBrad) Hannah'ı seçmiş. :(

IRISH : O hayatını feda etti Recker ...

Oooo öyle mi bak bunu bilmiyordum :D

8. Bence hocam beni mutlu edeceken daha çok üzebilirsiniz.

Neticede benim bann alma ihtimalim var.

Lütfen şu sınırsız IP bannı olduğu gibi bırakın ben yaptıklarımı cezasını çekmeye devam edeyim.

9. -.- ?

10. Ne var ?

Bence öylesi daha iyiydi diyecemde aklıma başka bir şey geliyor bir admin durduk yere benim bannı açıyorsa ki bu bann sınırsız ıp ise bu işin altından bir şeyler çıkacak gibi bir his var içimde.

Son düzenlenen: 10 Haziran 2015
  11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Aklıma fenomen olan bir video geldi videoda genç bir çocuk kutu içeriği açıyordu :D

12. biliidim böyle olacağını...

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

:D aynen o video :D

14. güvenemiyorum ..... çıkabilir :D

15. Gökmen adminin konusuna remixini attım isteyen izleyebilir... 15 saniye

16. Güvenemiyorum hıyar da çıhabilir :D

Aaa aaa aaa a-a aa aa aaaaa ... hıyar çıktı yav

17. Şu ema'nın portta atılamamasına bir tek ben mi uyuz oluyorum ? Hep patlıyorum bunun yüzünden

18. Emam rsb yokken bende bunlarla kesilmek kadar sinir bozucu bir şey yok birde yeniden yerinde doğuyorsun geliyor peşinde kovalıyor kesiyor boğasım geliyor öyle insanları.

19. Ya o değilde hani tam uyuz olduğun adama dalıyorsun kesiliyorsun diyorsun allah allah niye kesildim sonra seproma bakıyorsun seprom bitmiş o an sinir krızi :D

20. İnsta rsb çifte olacak kesemediğim kimse kalmaz düz sepromla saldırı yapıyorum rezalete bak ya...

Bide dalga geçiyorlar öldüresim geliyor bunları. Bunları içimde tutuyorum bir gün bir baskında patlatacam bu içimde ki öfkeyi kini rahatlayacam.

Zaten rsb çifte olunca ema olunca insta olunca ben bide öfkeyi kini bunlara boşaltınca kesiyorum (full + fulleri) yoksa zor...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.