Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Woow onu unuttum bak :D

Pekala ... yaparız ,

Hayaller , hayatlar DODGE ... hayaller , hayatlar :D

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben geldim.

3. Hoşgeldin :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hoşbulduk.

5. Hoş geldin

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hoşbulduk.

Şu arkadaş listemde olup bana klanıyla dalan adam mesaj attı kusura bakma ya gerçekten farketmedim ben de yazdım "L.. 5 kere mi farketmedin?!"

7. Rsb olsun ema olsun insta olsun işte o zaman ULTRA Viper Gücü aktif. Yakıp yıkacam ortalığı bunlar bir şey değil daha :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. Rsb seprom ve ema varsa vs atalımmı :D

9. Bi ben moderatör olamadım Yeni modlar gelmiş Yeni modların başvurularını okuyup cevaplandırıyorlar Benim başvuruma hala yanıt alamadım:( Aylardır sürekli olarak support ekibine adminlere mail atıyorum ama fm lik başvurumu ne evet cevabı aldım nede hayır cevabı aldım Mesajlarım sanki hiç okunmuyor gibi İstanbul şampiyonasında artemis adminle bizzat konuştum Fm lik başvurumun olduğunu söyledim hatta bir kere forum banıımın olduğunu ve hatta ne yüzünden yediğimi bile dedim Bana fm olabileceğimi söyledi Yarışmadan sonra kendisine mail attım ama hala cevap alamadım

odun_adam bunu beğendi.
  10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Öğrendiğim kadarıyla başvurunuz kabul edilmemiştir.

İyi Forumlar

11. Angel•3

Angel•3 User

İyi geceler forum.
    Etkilenmedin yani.

12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aman tanrım dedim oyun 3D oluyomuş ya :D Hemen uyucam hemen yarın sabah olsun iyi geceler :D

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Arkadaşlar duyuruyu okuyunuz ondan sonra ben bilmedim ben görmedim bahaneleri istemeyiz :D

Angel•3 ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :D :)

Angel•3 bunu beğendi.
  15. Angel•3

Angel•3 User

.onion uzantılı linkleri ayırıp tek tek girdim.41 sayfaya (yaklaşık 380 link) tek tek baktım ancak bir şey bulamadım.

Maalesef DW konuların toparlanmış halde olduğu bir yer değil.Linkler tek tek denenmeli , neyin nerede olduğu belli değil.

Gruba sorduğumda biri ; robotun aya çıkmadığını , aslında Amerikanın da aya çıkmadığını sadece ve sadece belli bölgrlerde fotoğraflar çekildiğini düşündüğünü söyledi..

Dikkat edin Dünyadan bir haber yaşıyoruz , tartışılır ama bu düşünceninde tam olarak yanlış olduğu kabul edilemez.

Evet , bu kadar araştırmaya devam ederim.

Modum bizden DX12 GTX 980 istiyorlar galiba :)
    İyi geceler :D

16. SİSTEM

SİSTEM User

Selam iyi bir gece dilerim arkadaşlar kolay gelsin.

Angel•3 bunu beğendi.
  17. Angel•3

Angel•3 User

İyi geceler , hoşgeldiniz.

Nasılsınız ?

18. SİSTEM

SİSTEM User

Teşekkürler işten geldim de bir bakayım dedim aynı hayatı solumaya devam.:)

Angel•3 bunu beğendi.
  19. Angel•3

Angel•3 User

Hiç bir şey aynı kalmıyor efendim :)

20. A.selam hoşgeldiniz efenim. :D :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.