Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun 3d oluyormuş sabah restartı ile mi gelecek acaba ve asıl soru yanında oyuna kaç yüz tane bug gelecek

Angel•3 bunu beğendi.
  2. Angel•3

Angel•3 User

Bu şekilde Bigpoint , indirmeli Darkorbit fikrini değerlendirebilir seviyede.

Olmaz demeyin olaylar gelişiyor , 3D yeniliği beklemezdik mesela..

3. Oyun bu hali ile donuyor 3d halini düşünmek istemiyorum :D

4. Angel•3

Angel•3 User

Darkorbit bu yenilikle birlikte büyük bir adım attı ve bunun farkındalar.İndirmeli Darkorbit fikri kaçınılmaz olacak olmalı , senin dediğin gibi kaç yüz tane bug olur dediğin gibi..

Yapmazlar dersen şöyle düşün ; sana önceden 3D yeniliği gelsin deseler sen o konuya da gelmez derdin ama isterfin , yanılıyor muyum :)

5. Ya gelse güzel olur tabi kide altyapıda önemli darkorbit bu görüntülerle donarken 3d'ye geçmeleri kısa vadede oyuncu kaybettirir ben bigpoint in başka bir uzay oyunu olan bsg oynarken 3d olmasına rağmen donmuyordu kasma yapmıyordu ama darkorbit e geçince kasmadan oynanmıyor altyapı'nın iyileştirilmesi gerek bence

6. Angel•3

Angel•3 User

İşte benim demek istediğimde İndirmeli Darkorbit fikrini değerlendirecek ve kasmalardan kurtulacaklar :) çünkü kasmalardan ancak bu şekilde kurtulabilirler.

7. SİSTEM

SİSTEM User

Vallahi ben geçen yıldan beri ara ara yazıyordum fakat banada erken gelerek süpriz oldu ben en erken yılbaşına yakın hatta biraz daha geç bekliyordum bu hali ile bile bazen zorluyor 3d ile ne kadar olacağını çalışmalar bitince göreceğiz güzel de olabilir denemeden bilemeyeceğimiz birşey :D

Angel•3 bunu beğendi.
  8. Arkadaşlar oyun hemen 3D olmuyor. Duyuruyu dikkatli okuyun. :) 16 ve 18 Haziranda test server'ı açılacak denemeler yapılıp geri dönüş alınacak.

9. Allahu akbar !!!! Allahu akbaaar !!!!

de makinalar çökmesin ? umarım grafikleri eski makinalara uyarlarsınız.

@erdem_korkmaz70

aga senin konu gerçek oldu ?? :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Adamın biri tek başına cubi kesiyordu. Babasının malıymış gibi, aynı şirketten olmamıza rağmen geldi bana daldı. Ben de sinirlendim cubi babamın malımı artist! dedim ve daldım. Sonuç;

ewq:Wq:EqW.q:QW

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2015
  11. Arasıra bende cubiye adam sokmuyorum çünkü acaip uri kasmam gerekiyor :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Buna hakkın yok cubi herkesin. :D

13. E ne yapayım :D

zaten sabahları kimseye vermiyorum öğleye doğru cubiden çıkıyorum.

Dipnot: Aylık giriş bonusu adlı konum baştan aşağı yenilenmiştir konuya Görsel eklenmiştir.

Son düzenlenen: 16 Haziran 2015
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  14. Herkese merhaba :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba.

16. Merhabalar bu kale de ki adamla vs attık 3 herkülü havocu var 22 lf4 ü var bende 5 havoc 17 lf4 aegis sentinel kapıştık.

Yenildim bana teknik bilsen ezersin diyor ya zaten donanım eksiği var :D baya zorluyorum 50 k fark ile kesiyor...

.-ProzeN-. bunu beğendi.

17. Ben "DarkOrbit İndirmesi" derken, bunu kastetmemiştim.

18. Kamoooooonnnnn !!!!!!

Ben size dedim mi ? Dediiim bakın kehanetlerim doğru çıkar beni sorgulayamazsınız :D Hahahah söylediğim her şey çıkar ya ;)

O değil de Test ne zaman açılacak ? Ve ... kontrolleri bize anlatacaklar mı ? Bir de , benim Darkorbit 3D olursa klavye , oyun içi arayüz vb. konum değerlenir diye düşünüyorum :) UP !

#MLG Life

19. Yazıda, tam olarak 3D olacağını belirtmemiş. Facebook sayfasından yayınlanan resimdede tam olarak 3D durmuyor. Bana sorarsan, eskisinden tek farkı, kabartma gibi duracak o kadar :

20. Tamam makina çöktü geçmiş olsun...

düşükde oynamaktayım şimdi ultra düşükte oynayacam.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.