Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana oyunda olduğum halde gelmişti ilginç 2-3 sene önceydi

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Üşenmesem ederdim. :D

3. Onlar bize bunu yapıyorsa bizde aynı şekilde karşılık veririz.

4. Adminler istediğini istediği haritaya atabilir Bizi turnuva haritasına atmışlardı

5. Ama turnuvadaydınız. :rolleyes:

Burada adam kayırma olmuş. :mad:

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bugün PARS admin beni 5 kere 1-8 e attı mesela. Ama ışınlayarak değil keserek attı! :mad::mad::mad::mad:

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. Eee sen laf koymaya çalışırsan oda sana x4 rsb yi ışık hızında yapıştırır :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. Ne adam kayırması tallon keserken atmıştı uber protegitler yavaşlatınca patlamıştım ve ambar dolu olduğu için x-4 alamamıştım evlat acısı gibi ..

.-ProzeN-. ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya o değil iyi insan lafın üstüne gelirmiş. :D

PARS: Kolay gelsin Gezegen CM :)
    BP_PARS: Hepiniz seviyorum :)

Adminler sapıttı :D Bugün HANÇER artemis ve PARS admin gelmiş 4-4 te ws atıyor :D

10. Troll geçmiş o zaman :D

11. Hahahah :D troll açısından çok güzelmiş aslında :D

12. Youtube da ******* u izlemenizi öneririm kim milyoner olmak isteri trolle çevirmişler :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2015
  13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Yav pars admin gelmiş 2-2 de kesiyoruz milletin benimle derdi neyse anlayamadım admini bırakıp bana dalıyorlar. Hele bir tane ezme leonov yeni doğmuşum 50 k dp var 2 konfimde de kalkanım yarıda dalıp kesiyor. Ah can kalkan fulken gelecekti ah ah. Admin bana kırmızıydı ama bazı hıyarlar saolsun hiçbir şey alamadım.

14. Admini kesince ne ödül geliyor

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

TR5 in mükemmel insanları saolsun sabahtan beri 3 admin olmasına rağmen oyunda öğrenemedim ödülü...

16. ??? mapına ben x1 e atlama cpu ile 1 sn önce denemiştim ve gitmiştim Haritadan anlamayan arkadaşlardan tavsiye alıncada patladım :(

17. Pusat ile girecen pet hazır olacak peti otomatik toplayıcıya verecen kalkan çeke çeke kaçacan ema da hazır olacak son zamanlarda hiç girmedim videolardan izledim taktik geliştirdim :D

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Yav arkadaş full havoc olmayan 9 droit goli adam nasıl x2 27 k atıyor aklım almıyor.

19. Harbi one öle o_O

20. Merhabalar forum , herkese iyi geceler. :) :D

Forum Kuralları 'nı tekrar incelemenizi öneririm. Arada ya unutanlar var yada umursamayanlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.