Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaç kapada neler çıkardın

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1 kappa 1 LF4 :D

3. Kaç lf4 oldun ?

4. 2 kapa 1 boş 1lf4 herucl vermedi daha :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

13 olduk. :D

6. 2 sayı ondesin :D yakında seni geçerim :D şansım geri donuyor gibi :D

7. Benim kappa'da 15 tane 3 tane lf4 2 hercul gerisi full güçlendirici hiç boş gelmedi sevinsem mi üzülsem mi ?

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. Yooo terk etmiyorum kim dedi ? :D :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İnan bana dostum günde 10 saat oynayan bir piskopatı geçemezsin. Açık ve net. :D Bu arada ezik görevleri yapıyorum. Örneğin düşman x5 inde 200 sibelonit felan gibi 4-5 görev varmış tanesinden 35 m tp felan geliyor 21 levele baya yaklaşırım.

Yok ya iyi bence. Eğer güçlendiriciler elitin, rsbn felan olduğu zamanlarda çıktıysa süper.

Öyle görünüyor. :D

10. Gerçekten mi ? Emin ol hercul fullerken güçlendirici çıksa oyunu bırakma seviyesine geleceksin hele üst üste çıkarsa

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öyle bir şey olmaz çünkü küfürü bırakıyorum. :D

12. Hologram onlar hologram. :D :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. 10 saat oynaya biliriisn ama benim gibi verimli oynayıp oynayamaman oncemli

14. Ben günde 1 saat oynamıyorum artık siz ne yaptınız ya ?

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya isteyince ben de çok verimli kasılıyorum da sıkılmamam laızm. 1-7 de tek başıma vipsiz, beslemesiz, elitsiz saatte 5 k kasabiliyorum bazen.

16. benim pc bide net kotu olmazsa tr5 te turist ömeri tanırlar :D pc ve net iyi olunca turist omer yapıom gunde 20 saat fln

vipliiym 2-5 geliom

17. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Gel gel son 90 sibelonit ama birazdan çıkacağım.

18. geldim iyi hoşta adam sana sıkıor ben adama sen kaçıon adamla tek bırakıon ayıp :D

19. önceki yıl bende öyle kasılıyorum 2 haftada 800 m kredi kasmıştım tallonlardan

1-6 da kasılsan daha iyi olmaz mı ?

20. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kimseyle uğraşmıyorum ya bugün 30 k x4 çıktı 14 k kaldı harcamamam lazım :D Ben çıkıyorum görüşrüz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.