Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Salih kim?

2. Forumda salih_ nickli birisi vardı da ondan sordum.

Tanıyor musun , biliyor musun diye sorsam daha doğru olurdu aslında...

3. Oyunda veya forumda salih diye bir tanıdığım yok

4. Test servere girebilen var mı?

5. Girişler kapatıldı ama ben hala oyundayım Buda oyundan görüntü :) Şimdi çektim

6. Keşke tr3 de böyle olsa... Tek başıma oynarım darkı çokda zevkli olur :)

7. :D bi dahaki test te girişimde gemi çift yıldız olmuş olacak Tümgeneral yapana kadar kasıcam

8. Aga benim tek başıma oynamak istememin sebebi chatde habire sövmeleri. Gelip bana 30 kişi dalmaları yaratık keserken.

Zaten bu gün gelen geçen serverde kim varsa bana taktı.

Adamın teki beni bannlatmaya uğraşıyor. cm 3 defa benim loglarıma temiz dedi. (kurallara uyuyordum) the darkmen ile biz chatde bununla baya bi maytap geçtik :D

Support a şikkayet etcem dedi vs bende dedim et :) e rahatım çünkü suç işlemedim.

İşte böyleleri yüzünden tek oynamak istiyorum bu oyunu koca server bom boş olsun valla çok oynculudan daha zevkli oynarım.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Selam forum :3

DODGE hala trollükle uğraşsın. Başka bir oyunda öyle sniper montage'ler yapmışım ki :D Ama 360 - 420 yapamadım o oyunda cidden zor atması. Ama noscope her zmanki gibi :cool:

Diğer sniperların aksine ben yerimde duramadığım için adam sinir oluyor 2 saat vuramadı diye :D

10. Uyarı ! Nükleer başlık atıldı...

10 saniye sonra üssün yarısı yok :D odada yasakken troll için en iyi silahtır

11. Ben de trollcüyüm.

Darkorbitte trolleme yöntemlerinden 1-2 tane söylesene.Benim 3 tanecik var :oops:

12. Bunu mu diyorsun ;

Oops , o kırmızı buton ne işe yarıyordu ya bunu mu aktif ediyordu :D

Adamların P.E.T'ini kes sonra tam gaz kaç ... tüm 1-6'yı öyle peşime taktıydım bir kere çok komikti :D Ama bir taneyle sınırlı kalma. O adamı devamlı işaretle git yanına P.E.T'ini kes , mayın bırak EMA at kaç felan gıcık et onu yani :D

Benim de kanımda azcık trollcülük var. Ligde (MOBA desem anlar mısın ?) az trollemedik bazı Mr.Fuu'ları :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. Onlar artık basit geliyor ama trollediysen harikasın :)

14. Yok o değil :)
    Şimdi hocam trollemek biraz zeka ister mlgler genellikle çok bilmiş (bkz: okulda çok çalışan = inek) oldukları için troll ile ilgilenmezler kafalarını kullanmazlar :)

Şimdi gelelim sadete:

1. Yol

Pvp x-4 pvp çıkışlarına gidiş geliş güzargahlarına deli gibi mayın yerleştir (ddmo1) inan bana çok işe yarıyor adam haritadan gideceği yeri işaretliyor mayına çarpa çarpa gidiyor (bkz mayınlardan tren yolu :) )
    en sonunda patlıyor bunu çok yaparım.

İkinci yontem ise düşman cubikonuna girip ddmo1 atıp dur :) gidecekleri yollara slmo1 yerleştir :) sonra afiyetle kes :)

3 yontem :D

Spearhead alıp düşman haritasına git maksat düşmanlara elit kaybetirmek amaç :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2015
  15. 3 yöntem ama eğleniyorum.. :)

Dostum bunları çok yaptım daha başka şeyler lazım küçük sürprizler yapmak lazım :D

Zeka değilde hayal gücü demeyi tercih ederim ;)

Deniycem.

16. O zaman 5-3 e gir al spearhead veya şimşeği f3 e havai fişeği koy f4 e havai fişek patlatma butonuna sürekli bas :)

Sürekli f3 f4 yap palladiumda gıcık kaparlar.

17. Test serverinde gammayıda yaptım beyler

18. Bu iyi.Hoşuma gitti :D

HayalGücü.jpg

19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba millet.

3 gündür girdiğimiz sayının kökünü bulan bir program yazmaya çalışıyorum. Pek başarılı olduğum söylenemez. :D Kafayı yiyeceğim niye olmuyor. -,-

20. Abi hala anlamıyor ya ...

MLG'nin okulla ne ilgisi var ! :D Bi bak bakalım mobadan Faker veya dutyden Faze Klanına okulda başarılı mıymış :D

MLG = Major League Gaming yani e-Sporcu demek. NBA ne ise MLG'de o ! Ama şu var MLG Meme (caps yani o anlamda meme değil) denilen bir şey var MLG oyuncularıyla dalga geçmek için yapılmış. Ben o MLG'lerdenim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.