Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hızı %100 düşürüyor ne demek ya ne saçma şey bunlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hani citadelin bir yeteneği var açınca hızın 0 a düşüyor. Anca o zaman kullanırsın o düzeni. :D

3. Prophecy

Prophecy User

Ya benim cidden sinirimi bzuyor şu forumdakiler! Herkes okusun şunu siz 3D'yi beğendiniz diye HERKES beğenecek diye birşey YOK!
    Sadece sizin mi yorum yapma hakkınız var ne zaman konu yazsam post kasarak saçma saçma şeyler yazarak kapattırıyorsunuz!
    Forumda herkesin fikrini söyleme özgürlüğü var siz kendinizi kral mı sanıyorsunuz??
    Ben ve Forumun büyük bir kesimi 3D'den ve Diroit düzeninden şikayetçi düzeltilmesini istiyor. Bakın DÜZELTİLMESİ!!!! diyorum anlamayanlar için büyük harfle yazdım!.Kaldırılmasından bahseden yokken neden ''2D OYNAYIN'' diyorsunuz ?
    Siz neden konularımıza saldırıyorsunuz??

4. Haklısın , ama üslup yanlış.

Prophecy bunu beğendi.
  5. Prophecy

Prophecy User

Açık olarak güzel üslupla yazdığım şeyleri de anlamıyorlar boş yere yazıyorum zaten he diyip geçecekler

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba. Yazılımcılık hakkında bilgisi olan arkadaşlar ben ufak ufak C++ öğreniyorum da kendimi geliştirmek için ne gibi küçük programlar yazabilirim? Örneğin kendi kendime 4 işlem ve karekök hesaplayan bir program yazdım. Öğrendiklerimi iyice anlayabilmek için kendi kendime daha çok şey yazmak istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.

7. Selam forum ,

uzayx , sana bir tavsiye ... kötü yönde tartışma konusu olabilecek önerilerde bulunma. 3D grafiği beğenen olabilir , beğenmeyen olabilir. Toxic (küfürbaz , hakaret eden , egoist ... vb.) Türkiye oyuncu cemiyetini ele alırsak da hakaret yeme olasılığın yüksek. Hem neden düzeltilsin ki gayet hoş aslında.

Klişe bir film repliği söyleyeceğim ;

It's only the beggining ! - Bu sadece başlangıç ...

Yani bir iki yıl sonra Reloaded tanıtımındaki gibi görselliğe kavuşabiliriz ? :D

Ne güzel mis gibi bilişim okuyacaktım yav ... şimdi uzun uzun konuşurduk seninle :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. Prophecy

Prophecy User

Biz zaten 3D kalksın demiyorduk düzeltsinler sonra 3d yapsınlar şuan görüntü o kadar da iştah açıcı görünmüyor yoksaben de sevindim 3D olmasına.

Bu arada benim imza vardı :)

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Okuyaydın keşke. :D

10. Ben çok fazla grafiğe , görünüşe takılmıyorum oyunlarda ... ha benim için önemli ama AŞIRI olması değil :) yani 8-bit olarak da sevdim oyun karakterlerimi Nex-Gen olarak da :D Zaten kaloftati'yi kötüleyenleri de o yüzden sevmem ... grafiğe bakıyorlar. Halbuki en çok satan ve oynanan oyunlar arasında olmasının bir sebebi var ... hikayesi.

Ya zaten okuyacaktım , kafamda o vardı. Gelecekte kendi oyunumu yapacaktım ama çok zor sen yapamazsın felan dediler ... matematiğim de çok kötü zaten girmesem mi dedim sonra İmam Hatip'te buldum kendimi :D Sayısalım iyi değil maalesef ... matematiğe hiç kafam basmadı ve basmayacak galiba ... ben de resim yeteneğimin farkına varıp çizgi roman yazarı olmayı seçtim. Şu an amatör olarak manga çiziyorum (Çizimlerim diğer manga çizerlerine göre berbat inan bana :D) Ama bir gün ... tüm Dünya'da okunacak bir çizgi roman yazacağıma inanıyorum ... ve çalışmaya bugünden başlayacağım :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  11. Bence 3D hoş güzel. Hani beğenmeyenlerde 2d oynamaya devam da edebilir bu konuda bir sitemim yok. Ancak şu diroit düzenlerini taa ..... :)

%180 kalkan artması nedir ya :D Töbe töbe...

Eğitim sisteminden sonra beni sövdüren şey olduğun için saol DO.

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2015
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  12. Selamun aleyküm

3 d nin bence geliştirilmesi gerek gerçek anlamda 3d yapılacaksa Battlestar Star Galactica gibi olmalı.

Uçuş düzenlerinin tekrardan elden geçmesi gerek. Yapılacaksa bile özellikleri değiştirilmeli bonusları düzenlenmesi gerek.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. Aleyküm selam.

14. Herkese iyi geceler ve iyi forumlar

96. sıradayım 247. sıradaki adamın biri albaylığı benden aldı Saçma değilmi? 137M şerefim var Onun ise 90 milyon var

Yani;
    Benim şeref puanımdan aldığım 1.370.000 Rütbe puanı o 900.000 rütbe puanı alıyor Rütbesi nasıl aldı benden derseniz Zamanında illegal programlar ile 3.3 3.4 haritalarında saimon ve mordon kestirdiği için aldı Bu yaratıklar rütbeden silinmediği için hala illegalcilerin rütbedeki etkisi sürmekte Bunu sürekli adminlere bildirdik ve güncelleme fikir havuzunda bununla ilgili konular açtık Saimon ve mordon un rütbeye etkisinin 0 olması gerektiğini söyledik ama hiç birşey yapılmadı ve bugün benden 10 ca sıra gerideki bir adam albaylığı benden aldı Ne harika değilmi

15. Acemi binbaşı olacam bende :) az kaldı :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  16. MaXiMuS

MaXiMuS User

Günaydınlar :))

BlackGhost™ bunu beğendi.
  17. Ben de bu durumdan şikayetçiyim.

Eskiden silinmemesi tarafındaydım şimdi ise silinirse tamamiyle bir dengeye gireceğini anladım.

Şu an kurmay binbaşıyım.

Ğünaydınlar efendim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
    *F*U*R*K*Λ*N*™ ve MaXiMuS bunu beğendi.
  18. Eğer rütbelerin düşmesini istiyorsan her gün gemi aç ve 2 lvl yap Sonra tekrar aynı şeyi yapmaya devam et Her 200 gemide şirketindeki albay sayısı 1 tane artacak Her 1000 oyuncudada şirketine 1 tane daha çift yıldız yani kurmay albay oyuncu gelecek Şirketinde 20 bin üye olduğunda da 2 tane tümgeneral, 20 tane kurmay albay ve 100 tanede albay olacak

19. MaXiMuS

MaXiMuS User

Nasılsınız görüşmeyeli :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  20. Hoş geldin paşam :)

MaXiMuS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.