Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MaXiMuS

MaXiMuS User

hoşbuldum :) nasılsın :)

2. Adamım döndü yaa :) Hoşgeldin

MaXiMuS bunu beğendi.
  3. İyiyim çok şükür , teşekkür ederim :) siz nasılsınız ?

MaXiMuS bunu beğendi.
  4. MaXiMuS

MaXiMuS User

Günaydın :) Hoşbuldum nasılsın ? :)
    iyiyim bende çok şükür :)

5. Furkan abi ben o kadar işsiz değilim :D

Zaten mustafa abi bende bu gün vuruş testi ile kalkan konfisini boşaltı benim. ardından fırsatçı düşmanlar gelip bana dalıp kesti :( (sonradan öcümü alacam)

%50 tp güçlendiricisi ile baya bi görev yaptım iş görüyor gidiyom düşman kesiom pvpde :)
    İyiyiz valla seni sormalı :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  6. İyi nolsun oyuna devam ediyoruz :) Haberin varmı bilmiyorum İstanbul türkiye şampiyonasında 2. olduk :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  7. MaXiMuS

MaXiMuS User

İyiyim çok şükür :)
    Hayırlısı olsun :) darkorbiti bıraktım artık benden sonrakilere sıra gelsin :D

BlackGhost™ ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. Sebebi nedir ?

MaXiMuS bunu beğendi.
  9. Gemiyide devrettin heralde Neyse ara vermekte gerek Dinlenip tekrar oyuna başlamakta gerek aynı zamanda :D Nese bizim şampiyonadan 2. 3. belirlemek için yapılan son karşılaşmayı medya video albümüne attım İzlersin :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  10. MaXiMuS

MaXiMuS User

Herşeyi tadında bırakmak gerekiyor. Bu saatten sonra kabak tadı vermeye başlıyor oyun.
    Gemi duruyor. Supportun ilgisizliğininde büyük payı var :) izliyorum şimdi :)

BlackGhost™ ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  11. Tümgeneralden düşmüştür şimdi :(

MaXiMuS bunu beğendi.
  12. MaXiMuS

MaXiMuS User

düşenin dostu olmazmış boş ver ben yanlız savaşmaya alışmıştım :D

13. Nası 3d güzelmi? :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  14. MaXiMuS

MaXiMuS User

hiç girmedim :D yaklaşık 5 aydır oyuna giriş yapmıyorum :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  15. 3 ay kadar oldu Brezilya 2 de marsta bi general **** Sonra sıkıldım başkasına ******* :) Yabancı serverde oynamak çok sıkıcı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
    MaXiMuS bunu beğendi.
  16. Bence en iyisini yapıyorsun.

Normalde bende güçlenip turnuvalara katılacam Allahın izni ile.

Sesimi duyurmak istiyorum :)

MaXiMuS bunu beğendi.
  17. MaXiMuS

MaXiMuS User

o generali biliyorum :D aylık maaş bağlasalar Tr sunucularında oynamam :D

Yazgı cesur olanı sever boş ver turnuvayı :) aç savaşı ilk 10 daki klanlara tek başına savaş şimdi eskisi kadar toplu oynanmıyor oyun :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2015
  18. Akşam akşam güldürdün beni :D Aynn tr serverinin kötü bir yanı var Aynı şirkette en sağlam klanlar her zaman birbirleriyle savaşıyor Ayrıca milleti bir sıralama derdi almış gitmiş Bizim burda kurmay albay 12 milyon, Tümgeneral 19-20 milyon civarı Generalde 25-27 milyon istiyor Adamların oyuna harcadıkları para ve yaptıkları bugların bir sınırı yok

MaXiMuS bunu beğendi.
  19. Şu an zaten tr3 de ki nata klanı ile savaştayız. Bana sabah laf yapanları cubide bulup temizledim (gerçeği benim en kısa sürede x4 yapmam gerek)

Şu bilgisayarım kasmasa bide donanım iyi olsa geminin ben bu serverde tek başıma teror estiririm.

Bu gemiyle baya bi kayıp verdiriyorum sıralama klanlarında ki adamlara. Yeterki cephanem olsun. Güçlendirmelerim olsun.

MaXiMuS bunu beğendi.
  20. MaXiMuS

MaXiMuS User

Torpil denen bir roket vardı bilirmisin wız mı diyorlardı ;) :D
    tek başına savaşmayı dene çok zevkli oluyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.