Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Millet sizce en iyi kasılma yöntemi nedir ? En azından siz günlük olarak nasıl, neyke kasılıyorsunuz ?

2. Hergün oyuna giriyorum ve gemi ile haritalarda dolaşıyorum ve sonra tekrar istasyona gelip çıkış yapıyorum

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Biraz daha detay...:)

4. Gemi albayın ucunda duruyor ama ben gemiyi kasmıyorum Neden!! İç savaşımız çok ve beni rütbede geçen ve oyunda kesen kişiler illegal program kullanıyor ve benim elimden hiç bişi gelmiyor Kasarakta rsb ema alınmıyor Elden hiç birşey gelmiyor Açıyorum forumu forumda takılıyorum Bide ****** oynuyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. :D Oda güzelmiş...

Gemin albay, ama kasılamıyorsun...değmez yav bence klandan çıkmalısın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
  6. Klanla bir alakası yok aslında sorun ne biliyormusun Ben örnek 3.7 haritasında bütün gün boss kristalon kestim ve 500 bin x2 harcadım Kazandığım uridium ise 100 bin uridium İşte sıkıntı burda Eğer sıktığım lazeri uridium karşılamıyorsa bi mantığı yok Böle devam etsen cephanelerin sonunda bitecek Eğer kar etmek istiyorsan x1 sıkmalısın ama x1 lede az kasarsın ve albay bir gemi slotların x1 bulundurmamalı bence

7. Selam forum :)

x2 cephanesi kredili olsa daha faydalı olacak aslında ama olmuyor. 10 credi LCB-10 desek 100 credi de MCB-50 olmalı bence.

TR3 ilk 30'da ve Türkiye 2.cisi klan ... sence çıksın mı :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. Kesinlikle evet Eğer x2 cephanesi kredili olsa hiç birşey demiyecem çünkü örnek kristallonlardan o kadar fazla kredi alıyoruz ki Kazandığımız krediyle x2 alabilsek oyun çağ kapatıp yeni çağa geçicek

9. Millet çılgınca bir şey yapmak istiyorum

Ne mi yapmak istiyorum ?

Everestin En yüksek zirvesine çıkıp oradan serbest atlayış yapmak ardından paraşüt ile yere inmek istiyorum :)

10. Everest te çıkmakla uğraşacağını gidersin ağrı dağına ordan atlarsın :D ne gereği var şimdi everest te çıkmanın

11. 1. Çok yüksek dünyada ki en yüksek dağ

2. Çok fazla sarp uçurum var

3. Tam benim gibi hız , adrenalin delisi , uçma sevdalıları için güzel bir yer.

4. Bir gün kesinlikle yapmak istediğim bir şey :)

12. Ben de çılgınca bir şey yapmak istiyorum

Ne mi ?

Bilgisayarımdan 100 tane dosyanın tümünü seçip açmak :D

13. Öle birşey yapcağımı sanmıyorum ama ülkemin her toprağını gezicem ve her gittiğim yerde fotoğraf çekip bir kitap yapıcam

Seninki sıkıntıdan heralde :D

14. Aslında her gün yaptığın bir şey bu.

Ama bu hayalimi gerçekleştirmeyi çok istiyorum o donduran serinliğin atlarken suratına vurması yüksekten düşerken Allah allah diye bağırmak...

Çok güzel olurdu...

15. Sonu iyi bitmeyede biliyor ama

16. Olsun be aga paraşüt açılmazsa Allah kerim yapacak bir şey yok :) Sonuçta hepimiz bir gün ölecez.

17. Milyonda 1 düşme riskim olduğunu söyleseler gene yapmam ama eğlence parklarında hani binersinde seni havaya fırlatır Ona binerim heralde :D

18. Yeni pc alırsak hemen onu yapacağım ... yıllardır hurdacığım bana çektirdi ben de ona hayatının en kötü 5 dakikasını geçirteceğim :D Fanlarını patlatacağım , anakartını pörtleteceğim yılların sinirini 5 dakikada çıkaracağım :D

GMax :D Bineceksen tek bin bence ... bindireceğin arkadaşlar sana çok feci sövebilir , hayatında duymadığın küfürleri öğrenebilirsin :)

Öleceksin de intihara girdiği için büyük günaha gireceksin onu napıcaz :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  19. Aynn videolarını izledim Adamlar susmuyor nefes bile almıyor küfür ediyor :D

20. Benim işte öyle bir deli huyum vardır.

Yapmam yapmam derim yaparsamda tam yaparım.

10 yaşında uludağ zirve yaptım (2548 metre ) kafamı bir kaldırdım yukarda bulutlar :) arada 30 cm felan vardı :)

Böyle delice şeylere merakım var ve bu dağ sporları merakımı güçlendirip geliştirmek istiyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.